طرز تهیه سالاد اندونزی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد اندونزی ، یکی از سالادهای محبوب بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از سالادهای معروف و پرطرفدار برای مهمانی ها سالاد اندونزی است.
سالاد اندونزی از سالادهای پرطرفدار کشور اندونزی است که در کل دنیا تهیه می شود. این سالاد به سالاد کلم شباهت دارد اما مواد آن متنوع تر است. در ادامه طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کلم سفید ۲ پیمانه
- کلم قرمز ۱ پیمانه
- ذرت ۱ پیمانه
- کالباس ۱ پیمانه
- نخودفرنگی نصف پیمانه
- هویج ۲ عدد
- خیارشور ۲ عدد
- سس مایونز به مقدار لازم
- آب لیمو ترش به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سالاد اندونزی، ابتدا هویج را به صورت آبپز یا بخارپز می پزیم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم.
خیارشور را نیز به صورت رشته ای نازک خرد کرده و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم تا باعث آبکی شدن سالاد نشود. کالباس را نیز در ادامه به صورت رشته های نازک خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
برای نخود فرنگی و ذرت می توانید از کنسرو آماده یا ذرت و نخودفرنگی آبپز شده استفاده کنیم. در صورتی که از کنسرو استفاده کنیم کافیست آب اضافی شان را گرفته سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.
در این مرحله چند قاشق سس مایونز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و آب لیموی تازه در یک کاسه کوچک می ریزیم و مخلوط می کنیم. (می توان با مقدار کمی آب سس مایونز را رقیق تر کرد). مواد سس را روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط سالاد برسد.
حالا سالاد ما آماده است، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن را با سلفون می پوشانیم. در آخر ظرف سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود.
سالاد اندونزی با کشمش
در دستور اصلی سالاد اندونزی کشمش وجود ندارد اما در دستور ایرانی این سالاد می توانید به دلخواه کشمش هم به آن اضافه کنید. اگر می خواهید از کشمش در سالاد خود استفاده کنید حتما از کشمش پلویی استفاده کنید. کشمش را از ۲۰ دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا به خوبی نرم شود، سپس در پایان پس از اینکه سالاد آماده شد به سالاد اضافه کنید. مقدار کشمش اختیاری و به میزان دلخواه است.
سالاد اندونزی رژیمی
استفاده از سس مایونز در سالاد اندونزی باعث می شود که کالری این سالاد خیلی بالا برود. برای کم کردن کالری این سالاد توصیه می شود به جای استفاده سس مایونز یا سس های پرکالری دیگر از ماست کم چرب، آب لیمو ترش و روغن زیتون استفاده کنید. کشمش هم دارای کالری نسبت بالایی می باشد پس بهتر است کشمش را هم حذف کنید.
چند نکته
- دستور اصلی سالاد اندونزی مواد ذکر شده در بالا می باشد اما شما به دلخواه می توانید مواد را کم و زیاد و تغییر دهید.
- برای زیبایی سالاد می توانید چند فلفل دلمه ای رنگی که به صورت خلالی برش داده اید نیز به سالاد کنید.
- به دلخواه می توانید از قارچ نیز استفاده کنید. قارچ را به صورت ورقه ای خام و یا تفت داده شده به سالاد اضافه کنید.
- می توانید به دلخواه مقداری شوید و یا جعفری تازه نیز به مواد سالاد اضافه کنید.
- اگر کالباس دوست ندارید می توانید آن را حذف و یا مرغ ریش ریش شده را جایگزین آن کنید.
- سالاد اندونزی با سیب زمینی پخته و سالاد اندونزی با ماکارونی دو نوع محبوب دیگر از این سالاد هستند. در این نوع سالاد، می بایست اول از همه ماکارونی یا سیب زمینی را بپزید و بعد سبزیجات را خرد کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
- طرز تهیه سالاد الویه با مرغ ، با طعمی خانگی و لذیذ
- طرز تهیه سالاد ماکارانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با طعم عالی
- طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی مخصوص و حرفه ای
- طرز تهیه سس قارچ خوشمزه و مخصوص برای انواع غذاها
- طرز تهیه سس ارده (سس کنجد) برای سالاد و انواع غذاها