Subscribe Now
Trending News
سالاد

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی 

طرز تهیه سالاد تبوله

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد تبوله ، یکی از سالادهای پرطرفدار لبنانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. یکی از سالادهای خوشمزه و معروف عربی سالاد تبوله است.

سالاد تبوله (Tabbouleh) یکی از سالادهای پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن به کشور لبنان برمی گردد. این سالاد یک وعده سبک، سالم، کم کالری و در عین حال بسیار مقوی می باشد. در ادامه طرز تهیه سالاد تبوله خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد تبوله
طرز تهیه سالاد تبوله

مواد لازم

  • بلغور گندم نصف لیوان
  • پیازچه ۴ عدد
  • خیار ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • جعفری خرد شده نصف لیوان
  • نعنای خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد تبوله

برای تهیه سالاد تبوله ابتدا بلغور گندم را به خوبی می شوییم و داخل یک قابلمه کوچک ریخته و تقریبا سه برابر مقدار بلغور آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم بلغور به مدت یک ساعت در آب جوش خیس بخورد.

* اگر می خواهید بلغور ها پس از مصرف هضم آسان تری داشته باشند می توانید ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به بلغورها اضافه کنید و قابلمه حاوی بلغور را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. البته این کار اختیاری می باشد و در صورتی که معده ضعیفی دارید توصیه می شود.

در این مرحله خیار، گوجه فرنگی و پیازچه (یا پیاز) را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم (مانند سالاد شیرازی البته با این تفاوت که در تهیه سالاد تبوله مواد خیلی ریزتر از سالاد شیرازی می شوند). در ادامه نعناع و جعفری را نیز پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله بلغورها را آبکشی می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه خیار، گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم. سپس جعفری و نعناع را که قبلا خرد کرده ایم نیز به دیگر مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

پس از اینکه مواد سالاد یکدست شدند، مقداری نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه می کنیم. در آخر می توانید چند قاشق روغن زیتون دیگر به سالاد اضافه کنید تا هضم آسانتری داشته باشد. برای بهتر شدن طعم سالاد تبوله کمی آب لیمو تازه نیز اضافه می کنیم.

پس از اینکه آبلیمو اضافه کردیم مواد سالاد را کمی زیر و رو می کنیم. سپس سالاد را داخل ظرف سالادخوری میریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم بگیرد آنرا به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.

طرز تهیه سالاد تبوله
طرز تهیه سالاد تبوله

چند نکته

  • استفاده از روغن زیتون اختیاری است اما به هضم راحت تر بلغور بسیار کمک می کند.
  • می توانید به جای خیس کردن بلغور آن را بپزید و داخل سالاد اضافه کنید.
  • می توان به دلخواه نعنا را حذف کرد و تنها از جعفری در سالاد تبوله استفاده کرد.
  • برای تزیین و همچنین بهتر شدن طعم این سالاد می توانید از دانه های انار هم استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوبی به سالاد تبوله می دهد.
  • از کاهو در این سالاد فقط برای تزئین استفاده می شود و از مواد اصلی سالاد به حساب نمی آید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

Related posts

دیدگاهتان را بنویسید

Required fields are marked *