طرز تهیه سالاد سزار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد سزار ، یکی از سالادهای پرطرفدار در دنیا را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. یکی از سالادهای بسیار معروف در دنیا سالاد سزار است.
سالاد سزار (Caesar salad) یکی از سالادهای خوشمزه ایتالیایی است که در تمام دنیا طرفدار دارد. این سالاد یک وعده سبک، سالم، کم کالری و در عین حال خوشمزه می باشد که با مواد متنوعی تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و خانگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کاهو (ترجیحا مغز کاهو) ۱ بوته
- فیله یا سینه مرغ ۱ عدد
- نان تست ۵ عدد
- گوجه گیلاسی به مقدار دلخواه
- زیتون حلقه ای به مقدار دلخواه
- پنیر پارمزان به مقدار دلخواه
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ و نان تست ها
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- سیر رنده شده ۵ حبه
- روغن زیتون نصف فنجان
- آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه هر کدام ۱ قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا، پودر سیر و پودر پیاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه سالاد سزار، ابتدا در ظرفی دردار مرغ را با پیاز خردشده، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، آب لیمو ترش و روغن زیتون ترکیب کنید. در ظرف را ببندید و یک تا چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.
حالا کاهو را برگ برگ کرده و به خوبی بشویید و کنار بگذارید تا آب آن خوب خشک شود. (می توانید آنها را روی پارچه تمیز بچینید تا آبشان گرفته شود).
تابه ای بدون روغن را روی حرارت بگذارید. مرغ را در تابه با حرارت کم حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه گریل کنید. یک طرف مرغ که پخت آن را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود. (طریقه پخت مرغ دلبخواهی است اما مرغ گریل سالم تر، رژیمی تر و بسیار خوشمزه است).
در این مرحله حاشیه نان تست ها را با چاقو جدا کرده و قسمت سفید آن را به قطعات نه چندان کوچک برش بزنید. سیر رنده شده و ۴ قاشق روغن زیتون را مخلوط کرده و نان ها را به آن آغشته کنید. سپس نان ها را در تابه بدون روغن یا در فر گریل کنید.
کاهو را به قطعات درشت خرد کرده و در ظرف سرو سالاد سزار بریزید. مرغ گریل شده را به شکل مکعب یا نواری برش بزنید. نان تست و مرغ را به ظرف کاهوها اضافه کنید. در پایان هم پنیر پارمزان رنده شده، زیتون حلقه ای و گوجه گیلاسی را به سالاد سزار خانگی خود اضافه کنید.
طرز تهیه سس مخصوص سالاد سزار
سس مخصوص سالاد سزار نقش مهمی در خوش طعم کردن آن دارد. اما استفاده از آن اختیاری است. اگر دوست داری سالاد خود را با سس مخصوصش امتحان کنید، دستور زیر را انجام دهید. کافیست مواد را با هم خوب مخلوط کرده و در سس خوری همراه سالاد سزار سرو نمایید.
مواد لازم سس رژیمی بدون مایونز
- زرده تخم مرغ دو عدد
- لیمو ترش نصف یک عدد
- سس خردل یک قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان ۴-۵ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون نصف استکان
- سیر رنده شده دو حبه
- آب یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه کمی
مواد لازم سس سالاد سزار همراه مایونز
- سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
- ماست سفت ۳ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان ۴-۵ قاشق غذاخوری
- لیمو ترش نصف یک عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده دو حبه
- نمک و فلفل سیاه کمی
چند نکته
- روش پختن مرغ دلبخواهی است، می توانید آن را گریل کنید و یا اینکه با مقداری آب، پیاز و زردچوبه روی حرارت بپزید و یا اینکه بعد از مزه دار کردن آن، در تابه با کمی روغن سرخ کنید. حتی می توانید مرغ را سوخاری کنید و سالاد سزار سنسو داشته باشید.
- سس سالاد را قبل از سرو به آن اضافه نکنید زیرا تردی نان ها از بین می رود. سس را در ظرفی جدا هنگام سرو سر میز بیاورید.
- به جای مرغ می توانید از مواد دیگر چون میگو، ماهی و یا تن ماهی در سالاد خود استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد الویه با مرغ ، با طعمی خانگی و لذیذ
- طرز تهیه سالاد ماکارانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با طعم عالی
- طرز تهیه سس آلفردو ایتالیایی مخصوص و حرفه ای
- طرز تهیه سس قارچ خوشمزه و مخصوص برای انواع غذاها
- طرز تهیه سس ارده (سس کنجد) برای سالاد و انواع غذاها