طرز تهیه سالاد کاردینال
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد کاردینال ، یکی از سالادهای محبوب بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه فرانسوی سالاد کاردینال می باشد.
سالاد کاردینال از سالادهای بسیار معروف در کل جهان می باشد که اصالت آن متعلق به فرانسه است. مواد اصلی این سالاد کرفس، برنج و سیب زمینی است و به آنها مواد متنوع دیگر اضافه می شود. در ادامه طرز تهیه سالاد کاردینال خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- ساقه کرفس ۲ عدد
- سیب زمینی ۴ عدد متوسط
- برنج پخته ۵ قاشق غذاخوری
- کالباس ۱۰۰ گرم
- خیارشور ۲۰۰ گرم
- مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سالاد کاردینال خوشمزه، ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها آبپز شوند.
پس از پخته شدن، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ساقه های کرفس را به همراه خیارشور به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
کالباس را نیز به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه مغز گردو خرد شده را به همراه برنج پخته شده به ظرف اضافه می کنیم و مواد سالاد را با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
حالا به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم. در این مرحله در ظرفی، سس مایونز را به همراه آب لیموترش و مقداری نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب می کنیم و سپس آن را به کاسه سالاد اضافه می کنیم. مواد سالاد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.
پس از اینکه سالاد به طور کامل آماده شد، روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و چند ساعتی در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم بروند و سپس سرو می کنیم.
سالاد کاردینال قالبی
اگر می خواهید سالاد کاردینال قالبی داشته باشید، پس از آماده شدن مواد سالاد، درون یک قالب مناسب را کمی نمدار کنید. سپس یک پلاستیک فریزر داخل قالب بگذارید. در ادامه سالاد را درون قالب بریزید و با پشت قاشق آن را فشرده کنید. در پایان سالاد را در یخچال قرار دهید تا حالت بگیرد.
سالاد باید حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند تا بتوانیم آن را به صورت قالبی از قالب خارج کنیم. در ادامه یک بشقاب مناسب روی درب قالب قرار می دهیم و قالب را روی بشقاب بر می گردانیم، سپس پلاستیک فریزر را از سالاد جدا می کنیم.
چند نکته
- طبق سلیقه خود می توانید به جای کالباس از مرغ استفاده کنید. مرغ را می توانید آبپز کنید و سپس تکه ای برش بدهید یا ریش ریش کنید.
- برخی به جای کرفس از مغز کاهو استفاده می کنند. اما دستور اصلی این سالاد با کرفس می باشد.
- می توان برای طعم بهتر و یا تزئین سالاد از مقداری جعفری تازه ساطوری شده نیز استفاده کرد.
- برای داشتن سالاد رژیمی، بهتر است به جای استفاده از سس مایونز که دارای کالری بالایی می باشد، از ترکیب ماست کم چرب،آب لیمو ترش،روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه استفاده کنیم.
- برخی به این ترکیب نخود فرنگی، ذرت و یا هویج نیز اضافه می کنند.
- نوع اصیل این سالاد برنج ندارد، اما در طرز تهیه ایرانی آن برنج استفاده می شود.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد کاهو خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه با طعمی عالی
- طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی و نکات آن
- طرز تهیه سالاد کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی با کشمش
- طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی ساده، رژیمی و خوشمزه
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص