مربای پوست هندوانه

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مربای پوست هندوانه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

مربای پوست هندوانه یکی از مربا های ایرانی و بسیار خوشمزه است که برای صبحانه و یا عصرانه سرو می شود. این مربا علاوه بر طعم خوب بسیار به صرفه هم هست چون با قسمت غیر قابل مصرف هندوانه این مربا تهیه می شود. در طرز تهیه مربای پوست هندوانه بهتر است از هندوانه‌هایی استفاده کنید که پوست سالمی دارند و فرم‌شان بیضی شکل است.  در این دستور از آهک استفاده نشده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای پوست هندوانه در ادامه با ما همراه باشید.

مربای پوست هندوانه

مواد لازم

  • پوست هندوانه ۱ هندوانه کامل
  • آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
  • دانه هل ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • آب ۱ لیوان

طرز تهیه

یک هندوانه که پوست ضخیمی دارد را انتخاب کنید و پوست آن را بگیرید و سپس گوشت سفید رنگی که بین پوست سبز و گوشت قرمز هندوانه است را برش زده و انتخاب کنید و با قالب به شکل دلخواه برش بزنید. می توان به صورت مکعبی خرد کرد یا با قالب شیرینی نخودچی آن را برش زد.