طرز تهیه سس پنیر چدار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس پنیر چدار (دیپ پنیر چدار) آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس پنیر چدار که با نام دیپ پنیر (Cheddar sauce) هم شناخته می شود یکی از سس های بسیار محبوب بین المللی است که با غذاهای فست فودی سرو می شود. سس پنیر یک سس زرد رنگ با طعمی خاص و پنیری است که بر پایه پنیر چدار و سس سفید درست میشود. از سس پنیر چدار می توانید روی کلم بروکلی ، گل کلم ، لوبیا سبز یا سایر سبزیجات استفاده کنید. همین طور این سس برای پاستا بسیار عالی است. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه سس پنیر در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه دیپ پنیر چدار
- کره سه قاشق غذاخوری
- آرد سه قاشق غذاخوری
- نمک یکچهارم قاشق مرباخوری
- پودر خردل یکچهارم قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه آسیاب شده یکچهارم قاشق مرباخوری
- شیر پرچرب یکونیم پیمانه
- پنیر چدار (رنده شده) یک پیمانه
طرز تهیه
برای تهیه سس چدار خوشمزه، ابتدا سه قاشق غذاخوری کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با گرمای شعله ذوب شود.
بعد از آن که کره ذوب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و به آن آرد، نمک، پودر خردل و فلفل سیاه اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید. سپس، قابلمه را دوباره روی حرارت گذاشته و برای یک دقیقه دیگر مواد را روی حرارت هم بزنید.
این مرحله نوبت اضافه کردن شیر است. شیرپرچرب را کم کم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا موادتان کاملا با هم ترکیب شوند. اجازه دهید مواد حدود پنج دقیقه روی حرارت ملایم بمانند تا کم کم غلیظ شوند.
سپس یک پیمانه پنیر چدار رنده شده اضافه کنید. مواد را مرتب هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شود و سس چدار یکدستی به دست بیاید. سس شما آماده است. نوش جان