طرز تهیه سوپ ازوگلین

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای (سوپ عروس) آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از معروف ترین سوپ های ترکیه، سوپی به نام سوپ عروس است که پشت این نامگذاری داستان جالبی هم وجود دارد. این طور گفته می شود که مادرشوهری از تازه عروسش به نام ازو خواستار شد که برای او سوپ تهیه کند. ازو که مواد اولیه زیادی در منزل نداشت تصمیم گرفت با هر آن چه که در خانه وجود دارد سوپی خوشمزه تهیه کند.

او عدس، بلغور، برنج، رب گوجه، فلفل قرمز و نعنا را با یکدیگر ترکیب کرد و سوپی بسیار لذیذ و خوشمزه درست کرد. از آن به بعد این سوپ خوشمزه به نام سوپ ازوگلین شهرت پیدا کرد و به دخترانی که قرار است ازدواج کنند حتما طرز تهیه این سوپ را آموزش می دهند.

تاریخچه این سوپ هرچه باشد چیزی که مهم است این است که سوپ ازوگلین امروزه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سوپ های ترکیه ای است و در اکثر شهرهای ترکیه این سوپ خوشمزه و مقوی تهیه می شود. در ادامه با آموزش این سوپ معروف و لذیذ همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ ازوگلین

مواد لازم

  • دال عدس (۹۰ گرم) ۱/۲ لیوان
  • بلغور گندم (۵۰ گرم) ۱/۴ لیوان
  • برنج ۲ ق غذا خوری
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • آب ۷ لیوان
  • نمک ۱.۵ قاشق مربا خوری
  • مارگارین یا کره ۴ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک به مقدار لازم
  • فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مربا خوری
  • آب لیمو به مقدار لازم
خواندن
طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه سوپ ازوگلین

ابتدا پوست پیاز را بگیرید و پس از شستن پیاز، آن را رنده نمایید. سپس قابلمه ای مناسب را بر روی حرارت قرار دهید و پیاز رنده شده را به همراه کره داخل آن بریزید و تا زمان طلایی شدن پیاز ها چند مرتبه آن را تف دهید.

پس از آن نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید و پس از تف دادن مواد، آب را به آن اضافه کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ ازوگلین ، بلغور، برنج و همچنین عدس را خوب پاک نمایید و پس از شستن، آن ها را درون قابلمه بریزید. سپس درب قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه به آن زمان دهید، تا مواد خوب بپزد و غلیظ شود. در صورتی که از زود پز برای پخت این سوپ استفاده می کنید، مدت زمان لازم برای پخت این غذا ۱۵ دقیقه می باشد.

حال که سوپ ازوگلین آماده شده است، می توانید آن را درون ظرف مخصوص سوپ بریزید و با مقداری نعناع خشک و یا یک برگ نعناع تازه تزیین نمایید.