طرز تهیه سوپ شیر
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین انواع سوپ هاست که شهرت جهانی دارد. سوپ شیر برای کشور سوئیس می باشد. سوپ شیر ساده نماد صلح و اتحاد یک کشور است. این سوپ یک پیش غذای خیلی خوب در روز های سرد زمستان و همچنین سوپی مفید برای سرماخوردگی است. طرز تهیه سوپ شیر ساده می باشد و در طبخ آن از مواد در دسترسی چون جو، آب مرغ یا گوشت، هویج، شیر و … استفاده میشود.
مواد لازم سوپ شیر
- سینه مرغ ۱ عدد
- جو پرک ۱۰۰ گرم
- هویج متوسط ۱ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- شیر ۵۰۰ سی سی ( نیم لیتر )
- آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز متوسط ۲ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ شیر
ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و فلفل خوب بپزید سپس ریش ریش کنید. آب مرغ را نیز از صافی عبور دهید و کنار بگذارید.
در ادامه هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید (می توانید هویج را با رنده درشت رنده کنید) سپس به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و هر چند دقیقه آنرا با قاشق یا ملاقه هم بزنید زیرا جو پرک خیلی سریع ته می گیرد و باید هر چند لحظه یک بار هم زده شود.
شیر را به همراه مرغ ریش شده به قابلمه اضافه می کنیم. اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه سوپ با حرارت ملایم بپزد تا شیر به طور کامل به خورد دیگر مواد برود.
قارچها را خرد کرده و همراه با نیمی از کره به خوبی تفت دهید. میتوان مقداری آب لیمو اضافه نمایید تا قارچها تغییر رنگ نداده و سیاه نشود. قارچهای تفت داده شده به همراه و جعفری خرد شده را به مخلوط جو و شیر اضافه نمایید.
در مرحله پایانی نمک را به میزان لازم اضافه نمایید.
در صورت دلخواه می توانید به مقدار ۲ قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید فقط دقت کنید برای یکدست شدن خامه با سوپ و جلوگیری از بریدن آن لازم است در ابتدا مقداری خامه را همراه با مایع سوپ مخلوط کنید تا یکدست شود و سپس به مخلوط اضافه نمایید.
سوپ را در ظرف سرو بکشید و با آب لیموی تازه نوش جان کنید.