طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

 اگر هوس ماهی کرده اید اما حوصله ندارید پیشنهاد ما شوید پلو با تن ماهی بسیار ساده است که میتوانید این غذای خوشمزه را برای یک وعده ناهار یا شام آماده کنید. در ادامه دستورالعمل کامل و نکات مهم برای پخت این غذا آورده شده است.

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی
طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

کنسرو تن ماهی: ۱ عدد

شویدخشک: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیب زمینی: ۱ عدد (برای ته دیگ)

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: برنج را بشویید و به مدت ۳ ساعت در آب و نمک خیس کنید و حتما کنسرو تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید. این کار برای از بین بردن باکتریهای احتمالی و جلوگیری از مسمومیت بسیار مهم است.

مرحله دوم: پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس تن ماهی جوشانده شده را به پیاز داغ اضافه کنید و در این مرحله میتوانید ادویه ها مانند نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و مواد را چند دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم: قابلمه را اب کنید و روی حرارت قرار دهید وقتی جوش امد برنج خیس خورده و نمک را اضافه کنید دو سه دقیقه مانده به ابکش کردن شوید را اضافه کنید و سپس برنج را ابکش کنید.

مرحله چهارم: در قابلمه مورد نظر، کمی روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده را کف آن بچینید سپس به صورت لایه لایه، ابتدا کمی از شوید پلو، سپس مقداری از مخلوط تن ماهی بریزید و این لایه ها را ادامه دهید تا مواد تمام شود و روی قابلمه را با دمکنی بپوشانید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید غذا به مدت حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد.

نکات کلیدی 

۱- هرگز مرحله جوشاندن کنسرو تن ماهی را نادیده نگیرید. این ساده ترین راه برای پیشگیری از یک مسمومیت خطرناک (بوتولیسم) است.
۲- برای خوشطعم تر شدن، میتوانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به مواد تفت داده شده اضافه کنید.
۳- استفاده از شوید خشک به جای شوید تازه، باعث میشود برنج شما شل نشود و رنگ سبز آن در برنج پخش نشود.
۴- برای خوش عطر و طعم شدن می توانید کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.