طرز تهیه میگو پلو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه میگو پلو ، غذایی خوشمزه و اصیل جنوبی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

یکی از غذاهایی که مورد استقبال اغلب قومیت ها قرار گرفته است ، میگو پلو بوشهری می باشد. علت معروفیت این غذای خوش طعم جنوبی ، ادویه ها و سبزیجاتی است که برای پخت آن استفاده می شود. این غذا علاوه بر طعم خوب آن ، بسیار پرخاصیت است. میگو و سبزیجات به کار رفته در آن ، دارای ارزش غذایی بالایی می باشند.  این غذای خوشمزه اصالتا متعلق به استان های جنوبی کشورمان مثل بوشهر و خوزستان می باشد.

طرز تهیه میگو پلو

مواد لازم برای تهیه میگو پلو

  • میگو پلو پاک شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیر دو حبه
  • مخلوط سبزی های طعم دهنده (۱۰۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شنبلیله)
  • ادویه کاری به میزان لازم
  • تخم گشنیز به میزان لازم
  • نمک ، فلفل ، زنجبیل ، زعفران به میزان لازم
  • ۴ پیمانه برنج

طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه

پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید. سبزی‌های خرد شده و میگوهایی را که خوب شسته‌اید اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.  سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.

ادویه‌ها و زعفران را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. (حدودا ۸ دقیقه بعد از اضافه کردن میگو زیر گاز را خاموش کنید. چون زیاد پختن میگو باعث سفت شدن گوشت آن می‌شود.)

خواندن
طرز تهیه یخنی گوشت ، خورشت لذیذ درگزی

برنج آبکش را آماده کنید. قبل از افزودن برنج، قابلمه را کمی چرب کنید و ته‌دیگ مورد نظرتان را کف آن بگذارید. به ترتیب از مخلوط میگو و برنج داخل قابلمه بریزید به طوری که مواد کاملا لابه‌لای برنج قرار گیرند و لایه آخر برنج باشد.

پس از این‌ که تمام مواد را در قابلمه ریختید درِ آ ن را ببندید تا دم بکشد. در صورت تمایل می‌توانید وقتی بخار برنج بلند شد، کمی کره آب شده یا روغن روی آن بریزید.

میگو پلو شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کنید و لذت ببرید.

نکته مهم برای از بین بردن بوی بد میگو

  • قبل از پخت میگو آن را در پیاز های حلقه شده به مدت یک ساعت قرار دهید.
  • در مراحل آخر پخت میگو کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.
  • یکی از بهترین روش های گرفتن بوی میگو این است که میگو را قبل از سرخ کردن روی توری قرار داده و توری را روی قابلمه ای آب جوشی که مقداری آبلیمو به آن اضافه شده است بگذارید تا میگوها کمی بخار پز شوند . بعد آنها را سرخ کنید .
  • میگو هارا در حبه های سیر بخوابانید و سپس طبخ کنید.
به این مقاله امتیاز دهید