طرز تهیه نخود پلو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه نخود پلو با گوشت مرغ لذیذ و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
نخود پلو یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین پلوها می باشد که از نخود فرنگی استفاده می شود. شما بنا به سلیقه خود می توانید این پلو خوشمزه را با گوشت چرخ کرده یا مرغ و یا گوشت تهیه کنید و به همراه سالاد یا ترشی سرو کنید. طرز تهیه این غذا بسیار آسان و کم خرج است و مانند لوبیا پلو می باشد با این تفاوت که بجای لوبیا از نخود برای تهیه این پلو استفاده می شود. در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نخود پلو
- نخود: ۱ پیمانه
- برنج: ۳ پیمانه
- مرغ: ۵۰۰ گرم
- کره: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پیاز: ۱ عدد
- شوید خشک: به میزان لازم
طرز تهیه نخود پلو
ابتدا نخود سبز را پاک کرده و می شوییم داخل قابلمه را آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم به جوش که آمد نخود را داخل آب جوش ریخته و اجازه می دهیم تا ۱۰ دقیقه بپزد و بعد آبکش می کنیم.
سپس تابه ای را روی حرارت گذاشته و مقداری کره داخل آن می ریزیم. پیاز ها را نگینی خرد کرده و داخل کره تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا مرغ را به همراه نمک، فلفل به پیاز افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا تفت بخورند؛ در نهایت زعفران را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.
برنج را پاک کرده می شوییم و به مدت ۲ ساعت با نمک خیس می کنیم. داخل قابلمه مناسبی را آب ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید. حالا برنج را به آب در حال جوش می افزاییم و زمانی که برنج به سطح آب آمد نخود را به برنج افزوده و برنج را آبکشی می کنیم.
داخل قابلمه مناسبی را کمی کره ریخته و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه می گذاریم حالا از برنج و نخود آبکش شده، مرغ و شوید به صورت لایه ای می ریزیم تا مواد کاملا تمام شود. بعد یک قاشق غذا خوری کره را ذوب کرده و یک قاشق غذا خوری زعفران به آن افزوده و روی برنج می ریزیم.
سپس برای حدود نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه برنج را دم بگذارید. آن را در ظرف مناسبی کشیده و در کنار سالاد شیرازی نوش جان کنید.