طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پودینگ کدو حلوایی، یک دسر گرم و دلچسب برای روزهای سرد پاییز است. طرز تهیه آن بسیار ساده است و با مواد اولیه کمی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. در ادامه، دستور پخت آسان برای شما آماده کردهایم:
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- مغز گردو: به مقدار دلخواه (برای تزئین)
طرز تهیه
مرحله اول: ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و برش بزنید. سپس آن را در قابلمهای با کمی آب بپزید تا کاملا نرم شود. بعد از پخت، کدو حلوایی را با گوشتکوب یا مخلوط کن پوره کنید.
مرحله دوم: در یک قابلمه، شیر،نشاسته ذرت،را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و به جوش آیند سپس پودر دارچین،وانیل،هل و شکر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
مرحله سوم: پوره کدو حلوایی را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حرارت را کم کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید و سپس شعله را خاموش کنید کمی که دسر از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله چهارم: پودینگ را در ظرفهای سرو ریخته و با مغز گردو تزئین کنید. میتوانید پودینگ را گرم یا سرد سرو کنید.
پودینگ کدو حلوایی شکلاتی
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تلخ خرد شده: ۱۰۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- مغز گردو: به مقدار دلخواه (برای تزئین)
طرز تهیه
مرحله اول: کدو حلوایی را شسته و پوست ان را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید سپس درون قابلمه با کمی اب به صورت بخارپز و با شعله خیلی کم کدوها را بپزید پس از پخت انها را با هر وسیله ای که دارید پوره کنید.
مرحله دوم: شکلات تلخ خرد شده را در یک کاسه مقاوم بریزید و روی یک قابلمه آب جوش قرار دهید تا به روش بنماری ذوب شود.
مرحله سوم: در یک قابلمه، شیر، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و به جوش آیند سپس پودر دارچین،وانیل،پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم: پوره کدو حلوایی و شکلات ذوب شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حرارت را کم کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید وقتی دسر کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
مرحله پنجم: پودینگ را در ظرفهای سرو ریخته و با مغز گردو تزئین کنید. میتوانید پودینگ را گرم یا سرد سرو کنید.
پودینگ کدو حلوایی با بیسکویت
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ و ۳/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- پودر هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
- بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
- شکلات تلخ خرد شده: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول: کدو حلوایی را شسته و پوست ان را بگیرید سپس با مقدار خیلی کم اب ان را بپزید و پس از پخت ان را با گوشت کوب یا مخلوط کن پوره کنید.
مرحله دوم: در یک قابلمه، شیر، نشاسته ذرت، شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و به جوش آید در ادامه پودر دارچین،هل و وانیل اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: پوره کدو حلوایی و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. حرارت را کم کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
مرحله چهارم: کمی شیر را در یک ظرف گود بریزید و بیسکویتها را به مدت چند ثانیه در آن فرو ببرید تا نرم شوند سپس یک لایه بیسکویت خیس شده را کف ظرف پیرکس یا قالب مورد نظر بچینید و یک لایه از پودینگ کدو حلوایی روی بیسکویتها بریزید.
مرحله پنجم: این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید و در لایه آخر با پودینگ تمام کنید و شکلات تلخ را بنماری کنید و روی لایه آخر پودینگ بریزید و با چاقو خطوطی روی آن ایجاد کنید تا طرح زیبایی داشته باشد.
مرحله ششم: ظرف را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا پودینگ کاملا سفت شود.
پودینگ کدو حلوایی با ژلاتین
مواد لازم
- پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
- آب سرد: ۱/۴ پیمانه
- خامه صبحانه: ۱/۲ پیمانه
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- هل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- مغز گردو: به مقدار دلخواه (برای تزئین)
طرز تهیه
مرحله اول: پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه بماند تا ژلاتین کاملا آب را جذب کند.
مرحله دوم: شیر و شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود سپس ظرف حاوی ژلاتین روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود. سپس آن را به شیر گرم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: پوره کدو حلوایی که از قبل با کمی اب ان را پخته و له کرده اید را به همراه خامه، وانیل، دارچین و هل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
مرحله پنجم: قبل از سرو، پودینگ را از یخچال خارج کرده و با مغز گردو یا خامه زده تزئین کنید.
نکات تکمیلی
- میتوانید به جای خامه صبحانه از شیر پر چرب استفاده کنید.
- برای تزیین پودینگ میتوانید از انواع میوههای تازه، شکلات رنده شده یا پودر نارگیل استفاده کنید.
- برای اینکه پودینگ بافت نرمتری داشته باشد، میتوانید از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
- برای اینکه لایههای پودینگ و بیسکویت به خوبی به هم بچسبند، بهتر است هر لایه را کمی فشار دهید.
- برای تزئین میتوانید از انواع مغزها مانند بادام، پسته یا گردو استفاده کنید.
- برای یک طعم فصلیتر، میتوانید از ادویههای پاییزی مانند زنجبیل یا میخک استفاده کنید.
- میتوانید پودینگ را در قالبهای فردی ریخته و در فریزر نگهداری کنید.