طرز تهیه چیز کیک لیمو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک لیمو خوشمزه و خوش عطر آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک از آن دسته دسرهای خوشمزه است که میتوان به آسانی آن را آماده کرد. چیز کیک لیمو نوعی چیز کیک پرطرفدار و خوشمزه است که طعم بسیار مطبوعی دارد و ترکیب طعم لیموی تازه و پنیر فوق العاده است. این چیز کیک خوشمزه هم به صورت تکنفره و در قالب کوچک و هم در قالب بزرگ میتوان تهیه کرد. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک لیمو همراه ما باشید.
مواد لازم
- بیسکویت پتی پور ۲۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- لیموترش ۲ عدد
- آب سرد ۴ ق غذا خوری
- پوست لیموترش ۱ عدد
- ژلاتین ۱ ق غذا خوری
مواد لازم برای سس لیموی چیز کیک
- آب ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
- شکر ۶ قاشق سوپ خوری
- پوست لیموی رنده شده ۱ عدد
- آب لیموی تازه ۱عدد
طرز تهیه
بیسکویت را با غذاساز یا کوشتکوب کاملا خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید سپس درون قالب بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید ، قالب را ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید یا به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
ژلاتین را را با آب سرد مخلوط کنید و صبر کنید تا اسفنجی شود سپس بن ماری کنید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین ذوب شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
پنیر خامه ای را به همراه شکر خوب با همزن برقی بزنید تا یکدست شود سپس خامه صبحانه را به همراه آب ۲ عدد لیمو ترش و رنده پوست ۱ عدد لیموترش اضافه کنید و هم بزنید سپس ژلاتین را به مخلوط پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید و مواد پنیری را روی کراست بیسکویتی بریزید و برای ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
در ادامه برای آماده کردن سس لیمو ، نشاسته ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و سپس آب را کم کم اضافه و مخلوط کنید.
پوست یک عدد لیمو ترش را داخل مواد رنده کنید (فقط قسمت سبز رنگ) و سپس آب همان لیموترش را هم داخل مواد بریزید و در آخر به دلخواه می توانید رنگ زرد خوراکی (ترجیحا لیمویی) اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسد.
مواد را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلظت پیدا کند (حرارت باید کم باشد تا خامی نشاسته گرفته شود) زمانی که سس غلیظ شد آن از روی حرارت بردارید.
اجازه بدهید تا سس کاملا خنک شود (در این بین هر ازگاهی سس را هم بزنید تا رویه نبندد) وقتی سس خنک شد و به دمای محیط رسید سس را روی لایه پنیری بریزید.
و مجدد چیز کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سس خودش را بگیرد سپس یک ربع قبل از سرو از یخچال خارج کنید و بعد به آرامی از قالب خارج کرده و با برش های لیمو تزئین کنید نوش جان.
نکته : می توانید به جای سس از ژله با طعم لیمویی استفاده کنید.