طرز تهیه چیز کیک پسته
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک پسته خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک پسته دسری بسیار خوش طعم و رنگ است و شما می توانید آن را برای صبحانه و عصرانه میل نمایید یا در مهمانی ها برای پذیرایی استفاده کنید. مواد تشکیل دهنده این چیز کیک خوشمزه بیسکویت، شکر، کره، پنیر خامه ای، پسته، خامه و رنگ خوراکی است. این چیز کیک خوشمزه را هم به صورت تکنفره و در قالب کوچک و هم در قالب بزرگ می توان تهیه کرد. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک پسته همراه ما باشید.
مواد لازم
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شکر ۱ پیمانه
- کرم پسته یا پسته خیلی ریز شده ۱ پیمانه
- ژلاتین ۱ ق غذا خوری
- آب سرد ۴ ق غذا خوری
مواد لازم برای کراست
- بیسکوییت ۳۰۰ گرم
- کره ۸۰ گرم
طرز تهیه چیز کیک پسته
برای تهیه کیک پسته ابتدا بیسکویت را با غذاساز یا کوشتکوب کاملا خرد کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید سپس درون قالب بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید ، قالب را ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید یا به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید.
ژلاتین را را با آب سرد مخلوط کنید و صبر کنید تا اسفنجی شود سپس بن ماری کنید و روی حرارت کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین ذوب شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
پنیر خامه ای را به همراه شکر خوب با همزن برقی بزنید تا یکدست شود سپس خامه صبحانه را به همراه کرم پسته یا پودر پسته اضافه کنید و هم بزنید سپس ژلاتین را به مخلوط پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید و مواد پنیری را روی کراست بیسکویتی بریزید و برای ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سپس یک ربع قبل از سرو چیز کیک پسته از یخچال خارج کنید و بعد به آرامی از قالب خارج کرده و با پودر پسته تزئین کنید. نوش جان.
نکته : می توانید برای خوش رنگ شدن چیز کیک پسته از رنگ خوراکی سبز استفاده کنید.