طرز تهیه کیک آجیلی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک آجیلی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک ها جزو دسرهای خوشمزه هستند که انواع مختلفی دارند مانند کیک پرتقالی،کیک سیب،کیک وانیلی و ….کیک آجیلی یکی از لذیذترین کیک ها است که با مغزیجات دلخواه تهیه می شود در این مطلب دستور پخت آسان و عالی برای کیک آجیلی به شما ارائه می دهیم.
مواد لازم
آرد سفید: ۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
شیر: ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
مخلوط آجیل خرد شده (گردو، بادام، پسته، فندق و غیره): ۱ پیمانه
پودر دارچین (اختیاری): ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک مورد نظر خود را با روغن چرب کرده و کمی آرد بپاشید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. پودر دارچین را نیز به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم: در یک کاسه دیگر، شکر و تخم مرغها را با همزن برقی بزنید تا کرمی و روشن شوند. حدود ۵-۷ دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
مرحله چهارم: روغن مایع و وانیل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله پنجم: به تدریج مخلوط آرد را به مواد تر اضافه کنید و با دور کند همزن یا با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن کیک میشود.
مرحله ششم: شیر را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود و در آخر، آجیلهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید و با لیسک به آرامی زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت در خمیر پخش شوند.
مرحله هفتم: خمیر کیک را در قالب آماده شده بریزید و سطح آن را صاف کنید و قالب را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزید. زمان پخت بسته به نوع فر و اندازه قالب ممکن است کمی متفاوت باشد. برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
مرحله هشتم: پس از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید حدود ۱۰-۱۵ دقیقه در قالب خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا کرده و روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
مرحله نهم: پس از خنک شدن کامل، میتوانید کیک را با پودر قند، سس شکلات، خامه یا تکههای آجیل تزیین کنید.
نکات تکمیلی
۱- حتماً از تخم مرغهایی که به دمای محیط رسیدهاند استفاده کنید تا کیک بافت بهتری داشته باشد.
۲- آجیلها را میتوانید کمی تفت دهید تا عطر و طعم آنها بیشتر شود.
۳- میزان شکر را میتوانید بر اساس ذائقه خود کمی تغییر دهید.
۴- از باز کردن درب فر قبل از گذشت حداقل ۳۰ دقیقه خودداری کنید تا پف کیک نخوابد.