طرز تهیه کیک اسفناج
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و خوشرنگ آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک اسفناج یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود. فصل پاییز، زمان مناسبی برای پختن کیک های خانگی رنگارنگ، متنوع و خوشمزه با رنگ های طبیعی مثل کیک اسفناج و کدو حلوایی است. این کیک رنگ سبز بسیار زیبایی پیدا میکند و در عین حال طعم اسفناج هم در آن مشخص نیست. در ادامه با آموزش کامل این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ¾ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ¾ تا ۱ پیمانه
- عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری
- آرد ۲ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
اسفناج های تازه و سالم را از قبل شسته و آماده نمایید. دمای فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید سپس قالب کیک را با کمی روغن چرب نمایید و داخل آن را آرد پاشی نمایید.
تخم مرغ را به همراه شکر درون کاسه می ریزیم و با همزن به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و خامه ای شود.
در این مرحله اسفناج را درون غذا ساز می ریزیم، سپس به صورت کامل خرد می کنیم. در ادامه اسفناج و روغن را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن یکی دو دور می زنیم تا مواد با هم یکدست شود.
سپس آرد را دو مرتبه الک کرده و به همراه بکینگ پودر و وانیل به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود و هیچ گلوله آرد باقی نماند و مواد را به آرامی درون قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم.
حالا قالب را در فر گرم شده قرار می دهیم و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، با خلال دندان مرتب تست می کنیم تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنیم. معمولا حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک کامل پخته شود.
در مرحله پایانی وقتی که کیک به طور کامل پخته شد، از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار می دهیم تا خنک شود. سپس در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان.