طرز تهیه کیک انبه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک انبه خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
انبه میوه ای گرمسیری و اصالتا هندی است که خواص و فواید جالبی دارد و با آن می توان انواع دسر، کیک و حتی غذا نیز تهیه کرد. کیک انبه یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کیک انبه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک انبه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ پیمانه
- آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
- انبه پوره شده ۱ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری
- وانیل ۱/۴ ق چای خوری
- کره ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
برای تهیه کیک انبه ابتدا تمام مواد را در محیط قرار دهید تا هم دما شود و کره ذوب شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید. فر را روشن کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.
کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کره کرم رنگ و حجیم شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر دانه تخم مرغ ۱ دقیقه هم بزنید و با افزودن تخم مرغ آخر وانیل اضافه کنید.
انبه را از قبل پوست بگیرید و با کمک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی پوره و له کنید سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مواد فوق طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در انتها پوره انبه را اضافه کنید و هم بزنید.
یک قالب گرد با قطر ۲۳ سانتی متر را چرب و آردپاشی کنید سپس مایع کیک را داخل قالب ریخته و ۳ بار قالب را به سطح می کوبیم تا هوای اضافه آن خارج شود سپس قالب در پنجره وسط فر به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک انبه پخته و پف کند سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه با برش های انبه و پودر قند تزئین کنید. نوش جان