طرز تهیه کیک خرما
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک خرما خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک خرما یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود. این کیک بسیار مقوی و خوشمزه است و به دلیل بافت منسجمی که دارد می تواند یک میان وعده کامل به حساب بیاید و همچنین یک کیک تقریبا رژمی به حساب می آید. شما می توانید به دلخواه به کیک خرما کمی گردوی خرد شده نیز اضافه کنید. شما برای تهیه این کیک از هر نوع خرمایی که دوست دارید استفاده کنید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه کیک خرما همراه ما باشید.
مواد لازم
- خرما بدون هسته ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- آب جوش ۱ پیمانه
- پودر هل ¼ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- آرد قنادی ۲٫۵ پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک خرما
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس خرمای بدون هسته و پوست را با پودر هل و آب جوش داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا با یک چنگال خرماها را له می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه کره را به خرما اضافه می کنیم و کمی مواد را هم می زنیم تا کره به طور کامل ذوب شود و خرما حالتی شبیه به پوره پیدا کند، سپس ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.
در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه وانیل شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود، سپس مخلوط خرما را که کاملا خنک شده است اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.
در این مرحله آرد را به همراه دارچین و بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و طی سه مرحله به دیگر مواد اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا مایه کیک شکل بگیرد. پس از اینکه مایه کیک آماده شد یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.
قالب را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار روی سطح کار می کوبیم سپس به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک خرما آماده شود. نوش جان.