طرز تهیه کیک شکلاتی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه آشنا خواهیم کرد و در ادامه همراه ما باشید.
کیک ها انواع مختلفی دارند که هر یک از آن ها دستور پخت متفاوت و طعم خاصی دارند و به همین دلیل طرفداران مخصوص به خود را دارند. یکی از لذیذترین کیک هایی که بسیار پر طرفدار است و با انواع نوشیدنی ها، خصوصا نوشیدنی های گرم میل می شود، کیک شکلاتی است که در ادامه با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
شکر : یک و نیم لیوان
روغن : یک لیوان
آرد : ۲ لیوان
شیر : یک و نیم لیوان
تخم مرغ : ۳ عدد
بکینگ پودر : ۱۰ گرم (معادل یک قاشق غذاخوری)
وانیل : ۵ گرم (معادل یک قاشق چایخوری)
پودر کاکائو : ۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه گاناش
طرز تهیه
برای پخت کیک شکلاتی ، ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و بعد به آن روغن و شیر اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
سپس آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.
قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید) و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید. وقتی کیک شکلاتی پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.
طرز تهیه گاناش کیک شکلاتی
خامه و شکلات تختهای را روی حرارت خیلی کم بگذارید و اجازه دهید شکلات داخل خامه حل شود. بعد از این که کاملا خنک شد، روی کیک شکلاتی آماده شده بریزید.