طرز تهیه کیک ماچا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک ماچا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
ماچا نوعی چای سبز است اما با چای سبز تفاوت دارد. اگرچه خیلی ها به ماچا، چای سبز می گویند و رنگ این چای هم واقعا سبز است، اما تفاوت زیادی از نظر طعم و مزه با چای سبز های رایج دارد. میتوان با ماچا انواع دسر ها، کیک ها و شیرینی ها را درست کرد و از خوردن آن ها لذت برد. اگر شما هم دوست دارید در خانه کیکی سالم و خوشمزه با ماچا درست کنید ما در این مقاله طرز تهیه کیک ماچا را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- سفیده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
- شکر ¾ پیمانه
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- کره آب شده (یا روغن) ½ پیمانه
- آرد ¾ پیمانه
- بیکینگ پودر ۲ ق چ
- پودر ماچا ½ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم ۲ پیمانه
- پودر قند (برای تزیین)
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و سپس داخل قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و در دو ظرف جدا گانه می ریزیم. سپس سفیده را با شکر هم می زنیم تا حسابی کف دار شود و فرم بگیرد.
در مرحله بعد زرده را با باقیمانده شکر و وانیل هم می زنیم تا حجیم و روشن شود. کره آب شده (یا روغن) و شیر را به تناوب اضافه می کنیم و کمی می زنیم.
آرد، پودر ماچا، بیکینگ پودر، نمک رو با هم مخلوط کنید و مخلوط آرد را را آرام آرام به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند. و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا پف سفید نخوابد.
مواد کیک را داخل قالب ریخته و سپس برای مدت زمان ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بپزید. بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس آن را به آرامی از قالب خارج کرده و روی توری کیک می گذاریم تا خنک شود و روی کیک را با پودر قند تزیین میکنیم و آن را سرو می کنیم. نوش جان.