طرز تهیه اشکنه تره

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه تره ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای شمالی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه تره یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار گیلانی است. این غذا با سبزی های مخصوصی که در گیلان با نام سبزی اشکنه شناخته می شود و سایر سبزی ها تهیه می شود و به دلیل استفاده از آلوچه طعمی ترش و لذیذ دارد. معمولا در گیلان این غذا را با برنج هم سرو می کنند. در ادامه طرز تهیه اشکنه تره گیلانی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه تره
طرز تهیه اشکنه تره

مواد لازم

  • سبزی اشکنه نیم کیلو
  • سبزی های معطر (جعفری، اسفناج، گشنیز، تره، برگ چغندر، شنبلیله، شوید) نیم کیلو
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • سیر ۳-۲ حبه
  • آلوچه ۵-۴ دانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

* سبزی اشکنه شامل سبزی های محلی گیلان است. اگر به آنها دسترسی ندارید فقط از سبزی های معطر استفاده کنید.

طرز تهیه اشکنه تره

سبزی اشکنه را با سبزیجات دیگر و چند حبه سیر خرد کرده و در قابلمه بریزید.

آلوچه را به آن اضافه کرده و آب بریزید تا با حرارت ملایم بپزد.

خواندن
طرز تهیه شامی لپه به روش اصیل شمالی

سپس مقداری کره یا روغن و نمک و فلفل را افزوده و در نهایت تخم مرغ را اضافه کنید.

میتوانید به جای آلوچه از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید.

نکات پخت

  • گیلانی ها اشکنه تره را با برنج میخورند اما با نان هم سرو می شود.
  • برای لعاب انداختن غذا می توانید یک قاشق آرد برنج را با آب مخلوط کنید و به خورشت اضافه کنید.
  • معمولا تخم مرغ را روی این غذا می شکنند و آن را با غذا مخلوط نمی کنند.
طرز تهیه اشکنه تره
طرز تهیه اشکنه تره

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: