طرز تهیه کیک پسته و لیمو
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک پسته و لیمو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک پسته و لیمو با ترکیب بینظیر طعم پسته و طراوت لیمو، یک انتخاب عالی برای هر میهمانی است. این کیک نرم و لطیف، با عطر دلنشین لیمو و طعم غنی پسته، هر ذائقهای را فتح میکند.
مواد لازم
- آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- پسته خرد شده: ۱ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- روغن مایع: نصف پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- ماست: نصف پیمانه
- شیر: یک چهارم پیمانه
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: یک پنس
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- لیمو ترش: ۱ عدد (برای آب لیمو و رنده پوست لیمو)
- شکلات سفید: به مقدار لازم
- پودر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید در ادامه آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر پسته را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
مرحله دوم: تخم مرغها را همراه با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن مایع ،ماست، شیر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله سوم: مواد خشک را به تدریج به مواد تر طی سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود قالب را چرب و ارد پاشی کرده و مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود، در فر بپزید.
مرحله چهارم: پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و با شکلات سفید را به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.
نکات تکمیلی
- برای اینکه کیک پف کند، تخم مرغها را در دمای محیط قرار دهید.
- برای هم زدن مایه کیک، از همزن برقی استفاده کنید تا بافت کیک سبکتر شود.
- برای اطمینان از پخت کامل کیک، از خلال دندان استفاده کنید.
- میتوانید از قالبهای مختلف برای پخت این کیک استفاده کنید.
- برای طعم بیشتر، میتوانید از کمی عصاره لیمو نیز استفاده کنید.
- برای یک کیک پستهایتر، میتوانید مقدار پسته را افزایش دهید.
- اگر دوست دارید کیک شما شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
- برای تزیین کیک میتوانید از خامه فرم گرفته، میوههای تازه و یا پودر قند رنگی نیز استفاده کنید.