طرز تهیه کیک پسته و لیمو

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک پسته و لیمو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک پسته و لیمو با ترکیب بی‌نظیر طعم پسته و طراوت لیمو، یک انتخاب عالی برای هر میهمانی است. این کیک نرم و لطیف، با عطر دلنشین لیمو و طعم غنی پسته، هر ذائقه‌ای را فتح می‌کند.

طرز تهیه کیک پسته و لیمو
طرز تهیه کیک پسته و لیمو

مواد لازم

  • آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • پسته خرد شده: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • ماست: نصف پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک پنس
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • لیمو ترش: ۱ عدد (برای آب لیمو و رنده پوست لیمو)
  • شکلات سفید: به مقدار لازم
  • پودر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید در ادامه آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر پسته را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ‌ها را همراه با شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن مایع ،ماست، شیر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله سوم: مواد خشک را به تدریج به مواد تر طی سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود قالب را چرب و ارد پاشی کرده و مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود، در فر بپزید.

مرحله چهارم: پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و با شکلات سفید را به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک ریخته و با پودر پسته تزئین کنید.

نکات تکمیلی

  1. برای اینکه کیک پف کند، تخم مرغ‌ها را در دمای محیط قرار دهید.
  2. برای هم زدن مایه کیک، از همزن برقی استفاده کنید تا بافت کیک سبک‌تر شود.
  3. برای اطمینان از پخت کامل کیک، از خلال دندان استفاده کنید.
  4. می‌توانید از قالب‌های مختلف برای پخت این کیک استفاده کنید.
  5. برای طعم بیشتر، می‌توانید از کمی عصاره لیمو نیز استفاده کنید.
  6. برای یک کیک پسته‌ای‌تر، می‌توانید مقدار پسته را افزایش دهید.
  7. اگر دوست دارید کیک شما شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
  8. برای تزیین کیک می‌توانید از خامه فرم گرفته، میوه‌های تازه و یا پودر قند رنگی نیز استفاده کنید.