طرز تهیه کیک گردویی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک گردویی مخصوص و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک گردویی از کیک های خوشمزه و معروف و از آن دسته کیک هایی است که به آسانی می توان آن را در منزل درست کرد. کیک گردویی در عین سادگی طعم بسیار خوب و دلپذیری دارد. این کیک مناسب دورهمیهای عصرانه است و در کنار چای حسابی میچسبد. در ادامه با طرز تهیه کیک گردویی با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- گردو خرد شده نصف پیمانه
- وانیل به مقدار کم
طرز تهیه
ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. سپس تخم مرغ ، شکر و وانیل را حدود ۸ دقیقه با دور متوسط همزن هم می زنیم تا یکدست و حجیم تر شود.
سپس شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم و فقط در حد اینکه با بقیه مواد مخلوط شوند هم می زنیم. پس از آن بیکینگ پود و آرد را که از قبل ۳ بار الک کردیم در چند مرحله و به صورت تدریجی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کیک یکنواختی بدست آید. توجه کنید حواستون باشد زیاد هم نزنید چون در این صورت پف تخم مرغ ها می خوابد.
قالب کیک را با روغن چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. سپس یک سوم از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و به ما بقی مایه کیک گردوهای خرد شده اضافه می کنیم و بعد تو قالب می ریزیم.
حالا قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. برای اطمینان از پخت کیک می توانید چوب خلال تمیز را داخل کیک فرو ببرید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما به طور کامل پخته است.
۵٫ پس از اینکه کیک گردویی شما به طور کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و در صرت تمایل با گاناش شکلاتی یا سس کارامل آن را تزیین و بعد سرو کنید. نوش جان.
میشه لطفن بجای پیمانه از گرم یا واحدی که قابل اندازه گیری باشه استفاده کنید