مربای پوست هندوانه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مربای پوست هندوانه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مربای پوست هندوانه یکی از مربا های ایرانی و بسیار خوشمزه است که برای صبحانه و یا عصرانه سرو می شود. این مربا علاوه بر طعم خوب بسیار به صرفه هم هست چون با قسمت غیر قابل مصرف هندوانه این مربا تهیه می شود. در طرز تهیه مربای پوست هندوانه بهتر است از هندوانههایی استفاده کنید که پوست سالمی دارند و فرمشان بیضی شکل است. در این دستور از آهک استفاده نشده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای پوست هندوانه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- پوست هندوانه ۱ هندوانه کامل
- آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
- دانه هل ۳ عدد
- شکر ۱ لیوان
- آب ۱ لیوان
طرز تهیه
یک هندوانه که پوست ضخیمی دارد را انتخاب کنید و پوست آن را بگیرید و سپس گوشت سفید رنگی که بین پوست سبز و گوشت قرمز هندوانه است را برش زده و انتخاب کنید و با قالب به شکل دلخواه برش بزنید. می توان به صورت مکعبی خرد کرد یا با قالب شیرینی نخودچی آن را برش زد.
شکر را به همراه آب و آب لیمو و دانه های هل که برش ایجاد کرده اید، همه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و زمان دهید تا شکر در آب حل شود و شروع به مروارید زدن کند. سپس پوست هندوانه ی آماده و قالب زده را در شربت انداخته تا پخته شود. با حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه زمان دهید.
در آخر پس از پخت می توانید مربای پوست هندوانه ی آماده شده را زمان دهید تا سرد شود و سپس نوش جان کنید و همینطور می توانید در ظرف شیشه ای درب دار در یخچال نگهداری کنید.
نکته :
- نکته ی بسیار مهم در تهیه مربای پوست هندوانه این است که باید مقدار شکر و آب یک اندازه باشد.
- نکته ی دیگر در جهت تهیه مربا این است که نباید شربتش را رقیق بردارید و باید زمان دهید تا شربت مربا کشدار و غلیظ باشد.
- می توانید به صورت دلخواه در مربا از رنگ و یا زعفران استفاده کنید.
- می توانید در این مربا از خلال بادام و پسته نیز استفاده کنید.
- می توانید از گلاب و یا عرق هل نیز استفاده کنید.
- هندوانه ای که می خواهید برای تهیه مربا استفاده کنید باید ضخیم باشد تا بتوانید از گوشت سفید هندوانه استفاده کنید.