پاستا از غذاهای خوشمزهای بهشمار میآید که اینروزها طرفداران زیادی پیدا کرده است و معمولا آن را در منوی رستورانهای ایتالیایی و بینالمللی میبینیم. دستور پخت آن نیز بسیار ساده است و افراد زیادی تمایل دارند که آن را در منزل تهیه کنند؛ اما موضوع اینجاست که گاهی این غذا پس از پخت، خشک و سفت میشود و دیگر شبیه به نمونههای اصلی آن در رستورانها نیست. دلایل مختلفی برای این موضوع وجود دارد؛ برای مثال میتوانیم مقدار مواد اولیهای که برای درست کردن آن استفاده شدهاند یا زمان بیش از حد ماندن پاستا درون آبکش را از دلایل سفت و خشک شدن پاستا بدانیم. در این مطلب قصد داریم درباره این موضوع بیشتر صحبت کنیم و نکاتی را برای درست کردن این غذا به شما ارائه دهیم.
چگونه یک پاستا آلفردو خوب درست کنیم؟
طرز تهیه پاستا آلفردو هم با مرغ و هم گوشت امکانپذیر است؛ اما طعم این غذا با مرغ بهتر خواهد بود. اگر بخواهید پاستا آلفردو را در منزل درست کنید و بافت آن خشک و سفت نشود، میتوانید روشی را که در ادامه بیان میکنیم، انجام دهید و این غذا را در منزل با طعم و شکل رستورانی میل کنید.
مواد اولیه مورد نیاز برای طرز تهیه پاستا آلفردو
اولین کاری که باید برای بهدست آوردن بهترین نتیجه انجام دهید، فراهم کردن مواد اولیه زیر است. دقت داشته باشید که مقادیر موادی که آماده میکنید، دقیقا مطابق با همان چیزی باشد که در جدول زیر قرار داده شده است:
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
پاستا پنه | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۱۰ عدد |
سینه مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
شیر | نیم لیتر |
پنیر پارمسان | ۲/۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
کره گیاهی | ۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۳/۱ پیمانه |
جعفری | ۲/۱ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن | به مقدار لازم |
اکنون باید مراحل زیر را دقیقا به همان ترتیبی که میگوییم، انجام دهید. اگر پاستا پنه در دسترس ندارید، میتوانید از مدلهای دیگر پاستا هم استفاده کنید:
۱٫ در مرحله اول قابلمهای را بردارید و درون آن تا نیمه آب بریزید.
۲٫ قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
۳٫ سپس پاستاها را درون قابلمه آب بریزید و کمی نمک و روغن هم به آن اضافه کنید. تقریبا ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است تا پاستاها نرم شوند. برای تست مناسب بودن میتوانید یکی از پاستاها را میل کنید.
۴٫ پاستاهای پختهشده را آبکش کرده و آن را کنار بگذارید.
۵٫ اکنون به سراغ مرغ بروید و آن را به شکل دلخواه برش بزنید.
۶٫ نمک و فلفل سیاه را به مرغها اضافه کنید و آنها را خوب هم بزنید تا مواد به خورد بافت مرغ بروند.
۷٫ در تابه کمی کره و روغن زیتون بریزید و مرغها را درون آن تفت دهید تا رنگشان سفید شود.
۸٫ شعله را کم کنید و اجازه دهید تا تکههای مرغ کاملا بپزند.
۹٫ در تابهای دیگر قارچها را بهصورت حلقهای برش بزنید و سپس کمی کره هم به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا قارچ با حرارت زیاد روی شعله باقی بمانند تا کمی نرم شوند.
۱۰٫ حبههای سیر را نیز بهصورت کاملا ریز رنده یا له کنید. سپس این ترکیب را داخل تابه حاوی مواد بریزید.
۱۱٫ پس از تنها چند ثانیه خامه و شیر را هم به تابه اضافه کنید و آنها را سریع هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که همه مواد یکدست و رنگشان یکنواخت شود.
۱۲٫ در این مرحله باید پنیر پارمسان و جعفری خردشده را همراه با مقدار کافی فلفل، نمک و آویشن به تابه اضافه کنید و دوباره هم زدن را ادامه دهید. چیزی در حدود ۵ دقیقه زمان لازم است تا این مواد آماده و غلیظ شوند.
۱۳٫ بعد از گذشت این مدت پاستاهایی را که پختهاید، درون تابه بریزید و آنها را هم بزنید. باید اجازه دهید تا این ترکیبات برای ۵ دقیقه دیگر نیز روی حرارت باقی بمانند.
۱۴٫ اکنون پاستای آلفردوی شما آماده است و میتوانید آن را درون بشقاب سرو کنید. تزئین روی پاستا را هم با کمی جعفری خردشده و پنیر پارمسان انجام دهید.
طرز تهیه پاستا آلفردو با گوشت
همانطور که در بالا هم گفتیم، پاستا آلفردو را میتوانید با گوشت هم درست کنید. روش درست کردن این پاستا هم شبیه به مدل قبلی است و تنها تفاوتی که دارد، در زمان پخت گوشت است. برای این کار باید گوشتها را با کمی پیاز و فلفل آبپز کنید که این کار تقریبا ۱٫۵ ساعت طول میکشد. سپس گوشت را پس از ریشریش کردن با کمی روغن تفت دهید. این گوشت را باید درنهایت با کره، سیر رندهشده و قارچ درون تابه مخلوط کنید و سپس بقیه مراحلی را انجام دهید که در قسمت قبل به آنها اشاره کردیم.
دلیل اصلی خشکی و سفتی پاستا
همانطور که در بالا خواندید، روش درست کردن پاستا بسیار ساده است و رعایت صحیح دستورالعملی که بیان کردیم، درنهایت شما را به نتیجه دلخواه میرساند. در اینجا میخواهیم به چند دلیل اصلی که باعث خشک و سفت شدن بافت پاستا در پایان مراحل پخت میشود، اشاره کنیم:
۱٫ یکی از دلایل اصلی که برای این موضوع گزارش شده، جوشاندن بیش از حد پاستاها در مرحله اول پخت است. پاستا به هیچ وجه نباید بیشتر یا کمتر از زمان مورد نیاز جوشانده شود. جوشاندن طولانی باعث له شدن و جوشاندن کمتر از زمان مورد نیاز باعث سفت شدن بافت آن خواهد شد. زمان اصلی برای جوشاندن پاستاها بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه است که با توجه به نوع محصول استفادهشده فرق میکند.
۲٫ در نظر داشته باشید که پاستا باید در آبی ریخته شود که به نقطه جوش رسیده است. در غیر اینصورت بافت آن به خوبی پخته نمیشود و سفت و خشک باقی خواهد ماند.
۳٫ شستن پاستا پس از جوشاندن، کار اشتباهی است و بافت آن را دچار تغییر میکند. این کار را برای درست کردن ماکارونی انجام میدهیم، ولی شیوه پخت پاستا متفاوت است.
۴٫ دلیل اصلی دیگر خشک شدن پاستا، فاصله افتادن بیش از حد بین پخت و ترکیب آن با سس است. اگر پاستا زمان زیادی در آبکش باقی بماند، ممکن است نشاسته آن از بین برود که این فرایند سبب سفت شدن آنها خواهد شد.
۵٫ مقدار سسی هم که برای درست کردن پاستا استفاده میکنید، باید به اندازه باشد. اگر این مقدار را کمتر از حد معمول در نظر بگیرید، نمیتواند همه قسمتهای آن را آغشته کند و درنتیجه بافت پاستا سفت خواهد شد.
سفارش آنلاین بهترین پاستاها در اسنپ فود
در این مطلب درباره روش پخت پاستا آلفردو و همچنین نکاتی که برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پاستاها وجود دارد، صحبت کردیم. با این وجود افرادی زیادی هستند که علاقهای به آشپزی کردن ندارند و ترجیح میدهند نمونههای آماده این غذاها را از بیرون تهیه کنند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، اسنپ فود بهترین انتخاب برای شماست. در این مجموعه رستورانهایی فعال هستند که غذای شما را در سریعترین زمان ممکن آماده و برایتان ارسال میکنند.