۵ روش طعم دار کردن جوجه کباب

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را ۵ روش طعم دار کردن جوجه کباب خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

تهیه جوجه کباب با طعم‌های متنوع یکی از جذاب‌ترین بخش‌های آشپزی است. برای اینکه جوجه‌ها نرم، آبدار و خوشمزه شوند، باید چند نکته کلیدی رو رعایت کنید. در ادامه چند مدل جوجه طعم‌دار با مواد اولیه و روش تهیه مختلف رو برای شما توضیح می دهم.

۱. جوجه کباب زعفرانی 

5 روش طعم دار کردن جوجه کباب
5 روش طعم دار کردن جوجه کباب

مواد لازم

سینه یا ران مرغ بدون استخوان: ۱ کیلوگرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

روغن مایع یا روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری

ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ رو به اندازه‌های دلخواه برای جوجه کباب خرد کنید سپس مرغ‌های خرد شده را با روغن مایع یا زیتون و فلفل سیاه مخلوط کنید و خوب ماساژ دهید. این کار باعث می‌شود گوشت سفت نشود.

مرحله دوم: زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا تمام تکه‌های مرغ زعفرانی بشن سپس پیازهای خلالی شده، ماست و آبلیمو را اضافه کنید و در آخر نمک را اضافه کنید و مواد رو به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم: روی ظرف سلفون بکشید و مواد را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار بدید تا مرغ به خوبی مزه‌دار شود.

۲. جوجه کباب ترش

5 روش طعم دار کردن جوجه کباب
5 روش طعم دار کردن جوجه کباب

مواد لازم

سینه یا ران مرغ: ۱ کیلوگرم

رب انار ترش: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

گردوی آسیاب شده: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد بزرگ

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری

سبزی معطر (جعفری، گشنیز، ریحان و نعنا): ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ‌های خرد شده رو با روغن زیتون و فلفل سیاه مخلوط کنید در ادامه  گردوی آسیاب شده، رب انار و پیاز خلالی را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم: در این مرحله، زعفران و سبزی‌های معطر را به مواد اضافه کنید سپس نمک را اضافه کرد و مواد را خوب ماساژ دهید.

مرحله سوم: مرغ رو حداقل ۶ تا ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند و مرغ کاملاً طعم‌دار شود.

۳. جوجه کباب مکزیکی

5 روش طعم دار کردن جوجه کباب
5 روش طعم دار کردن جوجه کباب

مواد لازم

سینه یا ران مرغ: ۱ کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱ عدد

سیر: ۲ تا ۳ حبه

پیاز: ۱ عدد متوسط

سس مایونز یا ماست: ۳ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز یا سس فلفل تند: به مقدار دلخواه

روغن مایع یا زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر آویشن: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ را خرد کنید و با روغن مخلوط کنید سپس سیر رنده شده، پیاز خلالی، فلفل دلمه‌ای خرد شده و همه ادویه‌ها رو به مرغ اضافه کنید.

مرحله دوم: سس مایونز یا ماست و فلفل قرمز را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در آخر نمک را اضافه کنید و مواد رو ۲ تا ۴ ساعت در یخچال بذارید تا طعم‌ها کاملاً با هم ترکیب شوند.

۴٫ جوجه ماستی 

5 روش طعم دار کردن جوجه کباب
5 روش طعم دار کردن جوجه کباب

مواد لازم

مرغ: ۱ کیلوگرم

ماست: ۱ پیمانه

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لامز

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ را به قطعات مساوی خرد کنید و نمک و فلفل به ان اضافه کرده سپس ماست و سس مایونز را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: پیاز خلالی شده و سیر رنده شده را به مواد اضافه کرده و در ادامه روغن مایع و زعفران دم شده را بریزید و روی مواد سلفون کشیده و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۵٫ جوجه با سبزیجات معطر

مواد لازم

مرغ: ۱ کیلوگرم

پیاز: ۱ عدد

روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

ابلیموترش: ۳ قاشق غذاخوری

رزماری،اویشن،گشنیز و جعفری: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرغ را خرد کنید و به ان نمک و فلفل و روغن اضافه کنید سپس پیاز خلالی شده را به مرغ اضافه کرده و خوب ماساژ دهید.

مرحله دوم: سبزیجات معطر را خرد کنید و به مواد اضافه کرده و در اخر ابلیمو را بریزید و مواد را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

نکات مهم برای جوجه کباب خوشمزه

۱- زمان مرینیت (مزه دار کردن): حداقل ۴ ساعت و بهتره که یک شب قبل جوجه‌ها رو طعم دار کنید.

۲- پیاز: پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید، نه رنده شده. پیاز رنده شده به گوشت می‌چسبد و موقع کباب کردن می‌سوزد و طعم تلخی به جوجه می‌دهد.

۳- روغن: حتماً قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک، روغن (روغن مایع یا زیتون) را به مرغ اضافه کنید. این کار باعث میشود که گوشت جوجه در اثر آبلیمو سفت نشود و رطوبت خودش رو حفظ کند.

۴- ماست: استفاده از ماست، به خصوص ماست چکیده یا ماست ترش، یکی از بهترین راه‌ها برای نرم و لطیف شدن بافت جوجه است.