طرز تهیه مافین سیب
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مافین سیب خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مافین سیب و دارچین یکی از دسرهای خوشمزه پائیزی است که عطر و طعم فوق العاده ای دارد و با این دستوری که به شما ارائه می دهیم باف ان بسیار نرم و لطیف است.
مواد لازم
آرد سفید: ۱ و ¾ پیمانه
تخم مرغ دمای محیط:۱ عدد
آرد گندم کامل: ½ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
کره ذوب شده: ½ پیمانه
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ½ قاشق چایخوری
شکر قهوهای: ½ پیمانه
سیب خردشده: ۲ و ½ پیمانه
شکر سفید: ½ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول: فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافین را با کاغذ مخصوص بپوشانید سپس سیب ها را پوست کنده و به قطعات نیم سانتیمتری خرد کنید.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، آرد گندم کامل، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس سیبهای خردشده را اضافه و به آرامی هم بزنید تا به طور یکنواخت با آرد پوشیده شوند.
مرحله سوم: در کاسهای دیگر، تخم مرغ، شیر، کره ذوب شده، آب لیمو، وانیل، شکر قهوهای و شکر سفید را با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید.
مرحله چهارم: مواد تر را به کاسه مواد خشک اضافه کنید و تنها تا زمانی که مواد به هم بچسبند با قاشق هم بزنید. از هم زدن زیاد خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن مافین میشود.
مرحله پنجم: مواد را در قالبها تقسیم و به مدت ۱۸ تا ۲۲ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی خلال دندانی که به مرکز مافین فرو میکنید تمیز بیرون آمد، مافینها آماده هستند .
نکات کلیدی
۱- پوست کندن سیب برای بافت بهتر توصیه میشود، اما اجباری نیست.
۲- راز مافینهای نرم و پفدار، هم زدن کم مواد است. فقط تا زمانی که ذرات خشک ناپدید شوند، هم بزنید . همچنین قالبها را تنها تا ¾ از ارتفاع پر کنید تا فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
۳- میتوانید آرد گندم کامل را با آرد سفید جایگزین کنید . برای جایگزینی شکر با عسل، به ازای هر پیمانه شکر، ¾ پیمانه عسل استفاده و مقدار مایع کلی دستور را کمی کاهش دهید.
۴- مافینهای آماده شده را میتوانید به مدت یک هفته در ظرف دربسته در یخچال، یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید .