طرز تهیه سوپ پیازچه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ پیازچه خوشمزه و خوش طعم آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ پیازچه یک پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک است که بسیار ساده تهیه می شود و از طعمی برجسته و خاص برخوردار است. این سوپ یکی از انواع سوپ های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید به عنوان یک سوپ مجلسی در مهمانی ها خود استفاده کنید. طرز تهیه سوپ پیازچه بسیار ساده است به طوری که هر کسی می تواند آن را به راحتی و با استفاده از کمترین امکانات آماده کند. در ادامه با آموزش این سوپ لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم
- آب مرغ ۱ لیوان
- پیازچه ۲۰۰ گرم
- قارچ ۱۵۰ گرم
- هویج ۲ عدد
- جو پرک ۱.۵ پیمانه
- شیر ۱ لیوان
- خامه ۳ قاشق سوپ خوری
- لیمو ترش ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ پیازچه
ابتدا جوپرک را به همراه آب مرغ و چند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه که شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش کنید.
در آخر کمی از سوپ را در کاسه ای میریزیم و خامه را کم کم به آن اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم تا یکدست شوند سپس به سوپ اضافه میکنیم و خوب مواد را با هم مخلوط میکنیم تا سوپ یکدستی داشته باشیم و در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با کمی پیازچه و لیمو ترش اسلایس شده سوپ را تزیین میکنیم . نوش جان