خوراک بادمجان و عدس
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با خوراکی لذیذ و مقوی به نام خوراک بادمجان و عدس آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
خوراک بادمجان و عدس یکی از غذاهای پر از پروتئین است که میتواند به عنوان یک شام خوشمزه و مقوی نیز به شمار آید. عدس جزو حبوبات لبریز از پروتئین است و میتواند گزینه خیلی خوبی برای کودکان هم به حساب آید. در ادامه با آموزش طرز تهیه خوراک بادمجان و عدس با ما همراه باشید.
مواد لازم
- بادمجان ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- عدس پخته ۳ پیمانه
- ماست پرچرب یا خامه ای ۱ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک ۱ قاشق غذاخوری
- ریحان بنفش خشک کمی
طرز تهیه
برای تهیه خوراک بادمجان و عدس ابتدا پیازها را خرد کنید و در تابه همراه با روغن زیتون تفت دهید. کمی گشنیز را به پیازها اضافه کنید تا عطر آن به خوبی با پیاز ترکیب شود. بادمجان ها را با پوست روی گاز بگذارید و آن ها را کبابی کنید. وقتی خنک شدند، آن ها را پوست بگیرید و در ظرفی جداگانه بکوبید.
پس از کوبیدن، آن ها را به پیاز داغ اضافه کنید و در همان روغن، مقداری تفت دهید. بعد عدس پخته را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و سایر سبزی های معطر را اضافه کنید و مقداری تفت بدهید.
پس از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند خوراک را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شوند. پس از خنک شوند. پس از خنک شدن ماست را مانند سس به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.
نکته :
- هنگامی که عدس کاملا پخته شد ، مقدار ۱ إلی ۲ قطره آبلیمو به درون آن بچکانید تا آهن آن آزاد و قابل جذب شود .
- نعنا خشک استفاده شده در غذا خاصیت سرد بودن را تعدیل می کند.