طرز تهیه شیره خرما
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شیره خرما خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
شیره ها انواع مختلفی دارند که همانند خود میوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشند. شیره خرما یکی از فرآورده های خرما به حساب می آید که بسیار مقوی می باشد و در وعده صبحانه، شیرین کننده خوراک های رژیمی و… مورد استفاده قرار می گیرد. شیره خرما طرز تهیه آسانی دارد می توانید آن را به راحتی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
- خرما ۴۵ عدد
- آب ۱۲ لیوان
طرز تهیه شیره خرما
ابتدا خرما را خوب بشورید و پوست و هسته آن را جدا کنید سپس خرما را با ۴ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا خرما کمی نرم شود سپس بعد از گذشت نیم ساعت با کمک گوشت کوب برقی خرماها را میکس کنید تا به صورت پوره در بیاید. می توانید از غذاساز یا مخلوط کن نیز برای تهیه پوره خرما استفاد کنید.
خرما را با ۸ لیوان دیگر آب روی حرارت قرار دهید تا مجدد خرماهای پوره شده پخته شوند. بعد از گذشت ۱ و نیم ساعت از زمان پخت خرما داخل یک لگن کیسه نخی گذاشته و خرما را داخل آن ریخته و صاف کنید تا ذرات درشت خرما داخل کیسه بماند و آب زلالی از خرما داشته باشید این مرحله در کیفیت نهایی شیره خرما بسیار مهم است.
شیره زلالی که از مرحله قبل تهیه کردید را مجدد روی حرارت قرار دهید این مرحله ممکن است ۲ ساعت زمان ببرد هر از چند گاهی هم بزنید و اجازه دهید تا شیره خرما به غلظت برسد وقتی غلیظ شد شیره خرما ما حاضر است آن را داخل ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان