طرز تهیه پاند کیک شکلاتی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاند کیک شکلاتی ، یک کیک خوشمزه و پرطرفدار آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پاند کیک یکی از انواع کیک های محبوب و خوشمزه بین المللی که بافتی فشرده تر دارد و یک نوع کیک کره ای است. کره از مواد اصلی این کیک است و در آن از مایعات زیاد استفاده نمی شود. به همین دلیل این کیک خوشمزه بافتی مرطوب، ترد و فشرده دارد.
پاند کیک شکلاتی (chip pound cake) یکی از انواع بسیار خوشمزه پاند کیک هاست. معمولا پاند کیک در قالب مستطیلی تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه یک پاند کیک بسیار خوشمزه با شکلات چیپسی و ظاهری زیبا را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کره ۱۷۰ گرم
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- شیر ۱/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی نسوز ۱/۵ پیمانه
* ۱ پیمانه شکلات چیپسی برای داخل کیک و نصف پیمانه برای روی سطح کیک استفاده می شود. حواستان باشد شکلات چیپسی باید حتما از نوع نسوز و مقاوم به به حرارت باشد.
طرز تهیه پاند کیک با شکلات چیپسی
برای تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا کف قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و روی آن را با کمی روغن چرب کرده و کنار می گذاریم. فر را هم روی دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود.
حالا یک ظرف گود و مناسب برمیداریم. ابتدا کره به دمای محیط رسیده را با شکر و وانیل داخل ظرف می ریزیم و با همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شوند.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن هر عدد تخم مرغف مواد را با همزن مخلوط می کنیم و سپس تخم مرغ بعدی را می شکنیم. به همین روال تمامی تخم مرغ ها را با مواد مخلوط می کنیم. شیر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.
حالا مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط تخم مرغی اضافه می کنیم. مجدد با همزن برقی هم می زنیم تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند و مایه کیک یکدست شود.
در نهایت ۱ پیمانه شکلات چیپسی را درون مایه کیک می ریزیم و کمی با لیسک هم می زنیم تا در تمام مایه کیک پخش شود. (مایه این کیک کمی سفت است و رقیق نمی باشد). حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و نصف پیمانه شکلات چیپسی را روی سطح آن می ریزیم.
قالب را دررون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه الی ۱ ساعت قرار می دهیم تا کیک پخته شود. حتما با خلال چوبی کیک را چک کنید، چون مدت زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. چند دقیقه آخر فن فر را نیز روشن کنید تا روی کیک هم کاملا طلایی و برشته شود.
زمانی که مایه کیک به خلال نچسبید، کیک شما آماده است. آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود. سپس با یک چاقو دور تادور آن را ببرید و کیک را از قالب خارج کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.
چند نکته
- مقدار شکلات چیپسی دلبخواهی است. می توانید کمتر یا بیشتر استفاده کنید. اما مقدار ذکر شده ظاهری زیبا و طعمی خوشمزه به پاند کیک شما می دهد.
- برای تزئین روی کیک به جای شکلات چیپسی می توانید از گاناش شکلات استفاده کنید.
- مقدار شکر اختیاری است، می توانید کمتر از یک پیمانه در کیک خود استفاده کنید.
- شکلات چیپسی نسوز را از تمامی فروشگاه های لوازم قنادی می توانید تهیه کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی قرابیه خوشمزه به روش اصیل تبریزی
- طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی