بهترین غذاهای ترکیه
به گزارش تاپ توریست: در این بخش با بهترین غذاهای ترکیه با شما خواهیم بود. برای آشنایی با غذاهای معروف ترکیه ای در ادامه با ما همراه باشید.
استانبول بهترین مکان برای امتحان کردن طیف وسیع و متنوع غذاهای ترکی است. اگر به ترکیه و شهر زیبای استانبول سفر می کنید علاوه بر اینکه در این سفر از مکان های دیدنی بی نظیر استانبول، کافه ها، بارهای استانبول و کلاب های شبانه این شهر جادویی لذت خواهید برد، به همان اندازه از غذاهای آن نیز شگفت زده می شوید.
شهر استانبول آنقدر تنوع غذایی دارد که شما در گشت و گذار خود از امتحان کردن آنها حسابی لذت خواهید برد. در اینجا به لیستی از غذاهای معروف ترکیه اشاره می کنیم که حتما باید در این شهر پر جنب و جوش امتحان کنید.
دونر – Döner
دونر یک غذای معروف ترکی است که تا حدودی یک غذای ملی در آلمان نیز می باشد. دونر کباب به صورت های مختلفی سرو می شود شامل دوروم (دونر پیچیده شده در نان لواش) و اسکندر کباب (دونر گذاشته شده روی نان به همراه ماست، سس گوجه و کره).
ایچلی کوفته – İçli Köfte
کوفته یک غذای لذیذ ترکی است و ایچلی کوفته دارای یک پوسته ترد و لذیذ تهیه شده از بلغور است که با گوشت چرخ شده، پیاز و جعفری پر شده است. کوفته از غذاهای بسیار لذیذ است که حتما باید امتحان کنید.
لاهماجون – Lahmacun
لاهماجون یکی از بهترین غذاهای ترکیه است که گاهی به غلط به آن پیتزای ترکیه ای می گویند شباهتی به پیتزا ندارد. یک خمیر ترد و نازک دایره ای شکل که روی آن با گوشت چرخ شده پوشیده شده است و قبل از این که آن را رول کنند و بخورند رویش لیمو می چکانند و جعفری می ریزند.
مزه – Meze
دنیای مزه ها (پیش غذاها) بسیار وسیع و متنوع است و برخی از محبوب ترین های آنها شامل فاوا (لوبیای پخته شده)، کوپوئلو (بادمجان سرخ شده با ماست و سس گوجه) و موهامارا (تهیه شده با فلفل قرمز، گردو، آب لیمو و شیره انار).
کباب – Kebap
انواع بسیار زیادی کباب وجود دارد شامل آدانا و اورفا (گوشت گوسفند تند یا غیرتند که سیخ کشیده و کباب می شود)، بیتی (گوشت گاو یا بره که به سیخ کشیده و کباب می شود در نان لواش پیچیده و رویش ماست و سس گوجه می ریزند) و شیش (قطعه های به سیخ کشیده و کباب شده از گوشت بره یا مرغ).
مانتی – Mantı
مانتی توپ های خمیری کوچک دست ساز پر شده با گوشت چرخ شده است که آب پز می شود و سپس با ماست و یک سس تهیه شده از روغن، پاپریکا، نعناع و سیر سرو می شود.
بالیک اکمک (ساندویچ ماهی) – Balık Ekmek
بالیک اکمک یا همان ساندویچ ماهی یکی از وعده های منحصر به فرد و محبوب توریست ها در استانبول و است. بالیک اکمک یک ساندویچ شامل ماهی کباب شده، پیاز و سالاد است.
پیده – Pide
پیده یک خمیر پخته شده به شکل قایق که با مواد بسیاری پر می شود، از گوشت چرخ شده تا اسفناج، تخم مرغ و سوجوک (سوسی ترکی تند) و کوشباشی (قطعات کوچک گوشت گوساله).