طرز تهیه کتلت لوبیا سفید

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کتلت لوبیا سفید خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کتلت یکی از غذاهای محبوب ما ایرانیان است که با روشهای مختلفی تهیه می شود و انواع متفاوتی مانند کتلت گوشت،کتلت سیب زمینی و… دارند کتلت لوبیا سفید بسیار لذیذ است و مقوی است و سرشار از پروتئین و اهن است این کتلت را می توانید به همراه نان یا برنج نوش جان کنید.

طرز تهیه کتلت لوبیا سفید
طرز تهیه کتلت لوبیا سفید

مواد لازم

  • لوبیا سفید ۱ لیوان
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • ارد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • ارد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۱۰۰گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم
  • آویشن و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول : لوبیاها را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و پس از ۱۲ ساعت آب آن را بیرون بریزید و درون قابلمه ای لوبیاها و سیب زمینی را بریزید و به آن آب اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد.

مرحله دوم: پس از ۱ ساعت تست کنید اگر لوبیا هنوز سفت بود سیب زمینی ها را از آن خارج کنید و اجازه دهید لوبیا بپزد.

مرحله سوم: پس از پخت کامل لوبیا و سیب زمینی آنها را داخل آبکش بریزید و اجازه دهید سرد شود سپس بوسیله گوشتکوب یا هر وسیله ای کاملا آنها را له کنید.

مرحله چهارم: ۱ عدد پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید سپس به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله پنجم: حالا تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و مخلوط کنید در ادامه جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم: ادویه ها شامل نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پودر سیر را به همراه اردسوخاری و نخودچی به مواد اضافه کرده و کاملا با دست ورز دهید تا مخلوط شوند.

مرحله هفتم: مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم شوند سپس درون تابه ای روغن بریزید وقتی که داغ شد از مواد کمی بردارید و داخل دست خود شکل دهید و سرخ کنید.

مرحله هشتم: دو طرف کتلت را سرخ کنید و برای کنار غذا گوجه فرنگی را حلقه ای برش بزنید و در همان روغن سرخ کنید.

مرحله نهم: کتلت لوبیا سفید شما آماده است به همراه گوجه و سبزی نوش جان کنید.

نکات تکمیلی

۱- به هیچ وجه اردسوخاری و نخودچی را حذف نکنید چون باعث می شود کوکو وا برود.
۲- حتما لوبیا را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود
۳- آب پیاز را کامل بگیرید تا مانع وا رفتن کوکو شود.