سوهان عسلی با بادام
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوهان عسلی با بادام آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوهان عسلی با بادام یک دسر ایرانی است که با زعفران و خلال بادام ترکیب شده است و یک فنجان چای لذت سرو این دسر را چند برابر می کند. سوهان عسلی سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است. در این نوع سوهان، بادام، شکر و زعفران، عسل و روغن بکار میرود. برای تزیین روی سوهان عسلی معمولاً از پسته استفاده میشود. در ادامه با آموزش کامل این سوهان لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم
- عسل ۷ قاشق غذاخوری
- کره ۷۵ گرم
- شکر ۱/۲ پیمانه
- خلال بادام ۱ پیمانه
- آب جوش یا گلاب ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری
- خلال پسته برای تزیین
طرز تهیه
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس عسل ، شکر و گلاب را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا مواد غلیظ و طلایی شوند سپس کره را اضافه کنید ( حرارت باید کم باشد تا شکر نسوزد ).
پس از اینکه مواد غلیظ شدند خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه کنید و آرام آرام مخلوط نمایید تا بادام خرد نشود ( در زمان ریختن بادام ممکن است مواد به بادام بچسبند اما کم کم بادام یکدست میشود ).
کف سینی کاغذ روغنی قرار دهید و کنار دست تان بگذارید ، پس از اینکه رنگ بادام ها قهوه ای شد با قاشق چایخوری آرام از مواد بردارید و روی سینی بریزید و با دست دیگر کمی خلال پسته روی هر قسمت بریزید ( باید سرعت عمل تان بالا باشد تا قبل از بسته شدن خلال پسته به سوهان بچسبد و مواد سوهان نیز در اثر قرار داشتن روی حرارت سیاه نشوند ).
پس از آماده شدن سوهان را به مدت ۳ – ۵ ساعت گوشه ای قرار دهید تا خوب سفت شود سپس مصرف کنید ، بقیه سوهان را باید داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید تا خیس و چسبنده نشود. نوش جان