طرز تهیه حلوای هویج
حلوا یکی از قدیمیترین دسرهای ایرانی است که نقش پررنگی در فرهنگ غذایی ما دارد و در مناسبتهای مختلف تهیه میشود. انواع حلوا در سراسر ایران تهیه میشود و یکی از محبوبترین آنها حلوای هویج است. این حلوا را می توانیم به عنوان یک شیرینی خوشمزه و سنتی در مجالس و مناسبت های مذهبی مختلف به عنوان حلوای نذری سرو کنیم. در ادامه همراه مجله تاپ کوکینگ باشید تا با طرز تهیه حلوای هویج بیشتر آشنا شوید.
همان طور که می دانید حلوا دارای انرژی زیادی می باشد و می تواند یک میان وعده بسیار خوب برای کودکان نیز باشد. مواد اصلی حلوا را آرد، روغن و شکر تشکیل می دهد که حلوای آرد گندم از همه انواع حلوا پرکاربردتر است اما زمانی که مواد اصلی حلوا را با چندین ماده دیگر ترکیب کنیم می توانیم بسته به ذایقه مان انواع حلوا مانندحلوا ارده،حلوا با شیره،حلوا گردویی،حلوای هویج و … را تهیه کنیم. در بین انواع حلوا، حلوای هویج بسیار پر طرفدار است که روش های پخت متعددی دارد که در زیر به یک روش آن اشاره کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه حلوا هویج
- کره ۳۰ گرم
- گلاب ۱ پبمانه
- شکر ۱ پیمانه
- هویج ۵۰۰ گرم
- آرد سفید ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
- خلال پسته برای تزیین
طرز تهیه حلوا هویج
در ابتدا هویج ها را پوست بکنید و به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا هویج ها به طور کامل بپزند و آب موجود در قابلمه تبخیر شود ، سپس هویج های پخته شده را خوب پوره کنید.
آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود. سپس روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه و مخلوط کنید.هویج های پوره شده را به آرد اضافه و مخلوط کنید.
شکر مخلوط با گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود. سپس از روی حرارت بردارید.
پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید. همچنین میتوانید حلوا را پهن کنید و قالب بزنید.