طرز تهیه دسر برفی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه دسر برفی ، دسری خوشمزه و مخصوص آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
دسر برفی یک دسر بسیار راحت و خوشمزه است که بسیار مناسب فصل زمستان می باشد. نام این دسر به خاطر کاور شدن با پودر نارگیل که مانند برف است نامگذاری شده است اما رسپی این دسر خوشمزه برای کشور ترکیه می باشد. بافت این دسر بسیار نرم و لطیف است. در ادامه با ما همراه شوید تا با طرز تهیه دسر برفی بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم
- شیر ۱ لیتر
- آرد ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
- شکر دانه ریز ۱ لیوان
- کره ۱۲۵ گرم
- عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پودر نارگیل به میزان لازم
- کرم شانتی ۱ بسته (می توانید به جای کرم شانتی و ۱ لیتر شیر از خامه فرم گرفته استفاده کنید)
- شیر اضافه (برای ترکیب با پودر کرم شانتی) ۱۲۵ میلی لیتر
طرز تهیه
برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار بدهید و هم بزنید تا کره آب شود و سپس کمی تفت بدهید تا آرد از خامی در بیاید.
سپس یک لیتر شیر و شکر را اضافه کنید و در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا کاملا قوام بیاید و غلیظ شود. در آخر وانیل را هم اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله پودر کرم شانتی را در ۱۲۵ میلی لیتر شیر حل کرده و هم بزنید تا مخلوط آن ها، فرم خامه ای بگیرد.
در ظرفی که می خواهید دسر برفی را در آن سرو کنید، یک لایه ضخیم پودر نارگیل بریزید. سپس نصف مواد دسر را روی پودر نارگیل ریخته و روی آن را با مخلوط پودر کرم شانتی و شیر، کاملا بپوشانید. مجددا روی مواد را پودر نارگیل ریخته و سطح دسر را با پودر نارگیل پوشش دهید.
ظرف حاوی دسر را برای مدت ۸ الی ۹ ساعت درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان، دسر برفی شما آماده سرو می باشد. می توانید روی آن را به دلخواه تزئین کرده، برش بزنید و در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان