طرز تهیه سس کاری
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سس کاری خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سس ها در دنیای آشپزی بسیار پر طرفدار و محبوب هستند. شما می توانید برای مزه دار کردن غذاهایتان ، سس های مختلفی را در خانه تهیه و استفاده کنید. سس کاری یکی از سسهای بسیار محبوب و پرطرفدار است و یک سس بسیار خوشمزه برای مصرف در کنار گوشت سفید مرغ یا میگو، تخم مرغ آبپز یا برنج و غذاهایی است که با پودر کاری تهیه می شوند. طرز تهیه این سس بسیار آسان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کاری در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس کاری
- آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری پر
- کره ۵۰ گرم
- پودر کاری یک قاشق سوپ خوری
- آب گوشت ۲ پیمانه
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه سس کاری خوشمزه ، ابتدا کره را ذوب کرده در ظرف مناسبی با آرد تفت دهید تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود. سپس آرام آرام آب گوشت را اضافه کرده و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. در مرحله بعد کاری و نمک را هم بیافزایید و ترکیب کنید. منتظر شوید تا سس به جوش بیاید وقتی سس غلیظ شد ظرف را از روی حرارت بردارید. سس کاری را می توانید با انواع غذاهای گوشتی سرو کنید. نوش جان
نکته: سس کاری را گرم مصرف کنید. چنانچه سس سرد شد، مقدار خیلی کمی آب گوشت به سس اضافه کرده و روی حرارت ملایم روی گاز قرار دهید و مقدار کمی هم بزنید تا سس در اثر حرارت رقیق تر شده، گرم و آماده شود. سس کاری را می توانید به همراه گوشت سفید، تخم مرغ آب پز و سفت و یا برنج صرف کنید.