طرز تهیه مربای زرشک
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مربای زرشک ، مربایی خوشمزه و بی نظیر آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مربا زرشک تازه قرمز، مربایی با طعم ملس و خوشمزه است که میتوانید آن را در وعده صبحانه با کره، عسل و خامه یا در میان وعده با چای میل کنید و از طعم شگفت انگیز آن لذت ببرید. زرشک در فصل پاییز، به صورت تازه و قرمز و در دیگر فصول به صورت خشک وجود دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای زرشک تازه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم مربای زرشک
- آب ۵ لیوان
- زرشک تازه ۱ کیلوگرم
- شکر ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه مربای زرشک خانگی ابتدا زرشک ها را پاک می کنیم و در ظرفی بزرگ می ریزیم و تا روی آن آب سرد می گیریم و به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا خوب خیس بخورد. سپس زرشک ها را در آبکش می ریزیم و روی آن آب سرد می گیریم.
پس از اینکه آب اضافی زرشک ها به طور کامل خارج شد، یک سوم از شکر را در کنار دستمان قرار می دهیم. مقداری از زرشک را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را به صورت پخش بین زرشک ها می پاشیم.
و مجددا کمی زرشک می ریزیم و لایه بعد کمی شکر می ریزیم تا زرشک ها کلا در ظرف ریخته شود. سپس درب قابلمه را میبندیم و آن را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا زرشک ها کم کم آب بیندازند.
سپس قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ۵ لیوان آب در آن می ریزیم و باقی شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در آب حل شود. آنگاه زرشک و شکر در یخچال را بیرون می آوریم و به آن اضافه می کنیم و حرارت را متوسط می کنیم و درب قابلمه را نمی گذاریم چون باعث بد رنگ شدن مربا زرشک می شود.
کمی مواد را آرام با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا قوام بیابد. زمانیکه مربا غلیظ شد و قوام یافت وانیل را می افزاییم و با قاشق چوبی آن را با مربا مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا زرشک خنک شود.
سپس مربا زرشک را در شیشه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال یا جای خنک نگهداری می کنیم.نوش جان