طرز تهیه همبرگر خانگی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
همبرگر یکی از فست فودهای بسیار خوشمزه است که طرفداران بسیار فراوانی دارد و یه عنوان یکی از قدیمیترین و پرطرفدارترین غذاهای بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. برای آنکه از سالم بودن این غذا مطمئن باشید، بهتر است این غذای لذیذ و خوشمزه را در منزل تهیه کنید و با خیال آسوده میل نمایید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه همبرگر خانگی همراه ما باشید.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ٣عدد
- سیر ۴-۶حبه
- قارچ ٢۵٠گرم
- کاهو و گوجه فرنگی به مقدار لازم
- سس مایونز، سس خردل و سس گوجه به مقدار لازم
- فلفل قرمز،پودر سیر،پودر زنجبیل،دارچین،زردچوبه،نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت و ادویه را با هم مخلوط کرده و سپس پیاز و سیر ریز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط را ورز می دهیم. دقت کنین که لازم نیست آب پیاز را بگیریم؛ ماندن آب پیاز داخل مواد باعث میشود که با حرارت دیدن همبرگر، گوشت کاملا مغز پخت شود.
بعد از اینکه حدود ۵ دقیقه مواد را ورز دادیم، مواد را به ۹ توپک مساوی تقسیم می کنیم سپس توپکها به صورت یک اندازه به شکل دایره در میآوریم.
سپس گریل را که از قبل داغ کردیم، کمی چرب میکنیم و همبرگرها را روی آن می گذاریم تا کباب شوند. ( میتوانید همبرگر را داخل تابه با روغن سرخ کنید)
در این فاصله که همبرگرها آماده می شوند، یک پیاز متوسط را خلالی خرد میکنیم و تفت میدهیم تا کاراملی شود، قارچها را هم ورقهای میکنیم و داخل تابه تفت میدهیم. (توجه کنید که نه روغن لازم دارد نه نمک؛ فقط چند قطره آبلیمو اضافه کنید که سیاه نشوند).
حالا سس خردل ملایم و سس مایونز و سس گوجه را به همراه یک پیاز کوچک که نگینی خرد کردهایم مخلوط میکنیم. زمانی که دو طرف همبرگرها کاملا کباب شد، روی هر کدام یک ورقه پنیر میگزاریم.
سس ترکیبی که آماده کردهایم را روی نان میریزیم و پخش میکنیم، پیاز کاراملی را روی نان آغشته به سس پخش میکنیم. کاهوها را روی پیاز قرار میدهیم و بعد همبرگر که پنیر روی آن ذوب شده، قارچ ها رو روی پنیر میریزیم و کمی فشار میدهیم. گوجه و لایه ی بعدی نان را روی قارچ ها می گذاریم. همبرگر شما آماده است. نوش جان.