طرز تهیه پلو عربی
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پلو عربی خوشمزه و لذیذ آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پلو عربی غذای جنوبی و محلی استان هرمزگان است که از ترکیبات متنوعی تشکیل شده است و بسیار طعم دلپذیری دارد. پلوی عربی غذایی خوشمزه و مقوی است که مواد اصلی آن را گوشت بره یا گوسفند (گهگاه مرغ، ماهی)، برنج دانه بلند، گوجه فرنگی، سیب زمینی و ادویه های معطر تشکیل می دهد. این غذا بسیار خوشرنگ و بو است و قطعا جلوه خاصی به سفره مهمانی شما می بخشد. در ادامه با آموزش کامل پلو عربی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پلو عربی
- برنج دانه بلند شسته شده و خیس خورده ۲ پیمانه
- گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم خرد شده به قطعه های بزرگ
- ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سبز ۱ عدد
- نمک به مقدار نیاز
- سیب زمینی ۳ عدد
- دارچین، میخک، زیره و هل به مقدار لازم
- کشمش نصف لیوان
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۳ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد حلقه شده
طرز تهیه
برای تهیه پلو عربی خوشمزه و لذیذ، ابتدا گوشت تکه شده را داخل ظرفی ریخته و به همراه آب اجازه دهید بپزد. میزان آب را بیشتر در نظر بگیرید زیرا از باقی مانده آن برای پخت برنج استفاده می کنیم. در حین پخت گوشت به آن دارچین، هل و نصف یک پیاز را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
بعد از پخت گوشت، آن را از آب جدا کنید. و سپس برنج را به آب گوشت اضافه کنید تا بپزد. در حین جوشیدن برنج به آن فلفل و ادویه را اضافه نمایید. کمی که برنج مغزپخت شد آن را آبکش نمایید. (برنج را کمی زنده بردارید).
سپس پیازها را حلقه ای برش زده و با مقداری روغن اجازه دهید سرخ شود. سپس گوجه فرنگی ها را نیز اضافه نموده و تفت دهید و ادویه ها را به همراه گوشت پخته شده به این مواد اضافه کنید. بعد سیب زمینی های برش زده را روی گوشت بچینید.
حالا یک لایه برنج آب کش شده را روی مواد بریزید. در ادامه مقداری کشمش و کاری را نیز اضافه می کنیم. دوباره لایه بعدی برنج را بریزید و مجدد کشمش و ادویه کاری را اضافه کنید. این کار را تا پر شدن قابلمه تکرار کنید.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذا دم بکشد. حدودا ۲۰ دقیقه زمان لازم است.هنگامی که غذا پخت همه مواد را با کفگیر مخلوط نمایید سپس به ظرف پذیرایی انتقال دهید. پلو عربی آماده سرو است. این پلو معمولا با ماست میل می شود. نوش جان.