طرز تهیه پودینگ انبه
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پودینگ انبه خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پودینگ یک نوع دسر خوشمزه است که با استفاده از شیر،شکر،نشاسته ذرت،کره و…درست می شود بافت پودینگ غلیظ و کرمی است و طعمی شیرین و غنی دارد و انواع مختلفی مانند پودینگ شکلاتی،وانیلی،میوه ای و ….وجود دارد پودینگ انبه علاوه بافت بی نظیرش طعم عالی دارد که در این مطلب با ۲ روش به شما آموزش دادیم.
مواد لازم
انبه: ۲ عدد (حدود ۴۰۰ گرم)
شیر: ۲ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
آب سرد (برای ژلاتین): ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: انبهها را پوست بگیرید، هسته آنها را جدا کرده و پوره کنید سپس شیر، شکر و نشاسته ذرت را در قابلمهای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و نشاسته گلوله نشود.
مرحله دوم: وقتی مخلوط شیر کمی غلیظ شد، پوره انبه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر از ژلاتین استفاده میکنید، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری حل کنید. سپس به مخلوط انبه اضافه کنید.
مرحله سوم: با استفاده از ملاقه کمی از مواد بردارید و با خامه مخلوط کنید سپس ان را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.مخلوط را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را در ظرفهای سرو بریزید و به مدت حداقل ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
مرحله چهارم: میتوانید پودینگ را با تکههای انبه، خامه یا هر چیز دلخواه دیگر تزئین کنید.
پودینگ انبه و بیسکویت
مواد لازم
انبه رسیده: ۲ عدد متوسط
شیر: ۲ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه (یا بیشتر، به سلیقه)
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
خامه: ۱/۲ پیمانه
بیسکویت پتی بور یا مشابه: ۱ بسته
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول: انبهها را پوست کنده و پوره کنید و در یک قابلمه، پوره انبه، شیر و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط کمی غلیظ شود.
مرحله دوم: نشاسته ذرت را در کمی شیر سرد حل کنید و به مخلوط انبه اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود کمی از مواد بردارید و با خامه مخلوط کنید سپس درون قابلمه بریزید.
مرحله سوم: مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر، یک لایه از پودینگ انبه بریزید. روی آن یک لایه بیسکویت خرد شده قرار دهید. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بیسکویتها نرم شوند.
مرحله چهارم: پودینگ انبه و بیسکویت را میتوانید با تکههای انبه، خامه فرم گرفته یا مغزهای خرد شده تزیین کنید.