طرز تهیه چای به
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چای به خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چای به، یک نوشیدنی گرم و خوش طعم با خواص درمانی فراوان است که در فصل سرد سال بسیار محبوب است. برای تهیه این چای خوشمزه، میتوانید از به تازه یا خشک شده استفاده کنید. در ادامه، دو روش تهیه چای به را برای شما توضیح میدهیم:
چای به با به تازه
مواد لازم
- به تازه: ۲ عدد
- آب: ۲ لیوان
- نبات یا شکر: به مقدار دلخواه
- دارچین (اختیاری): به مقدار دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول: به را بشویید و از وسط نصف کنید. هستهها را خارج کرده و به را به صورت ورقههای نازک برش دهید.
مرحله دوم: تکههای به را در قابلمهای مناسب ریخته و آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد تا بهها نرم شوند.
مرحله سوم: پس از نرم شدن به، نبات یا شکر و دارچین (در صورت تمایل) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بجوشد تا مزهها به خورد هم بروند.
مرحله چهارم: چای به را از صافی رد کرده و در فنجان بریزید. میتوانید آن را گرم یا سرد سرو کنید.
چای به با به خشک شده
مواد لازم
- به خشک شده: ۳ قاشق غذاخوری
- آب جوش: ۲ لیوان
- نبات یا شکر: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا به خشک شده را در یک قوری چینی یا پیرکس بریزید و آب جوش را روی به خشک شده ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد سپس چای را از صافی رد کرده و در فنجان بریزید. نبات یا شکر را به دلخواه به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی
- برای طعم بهتر، میتوانید از پوست به نیز استفاده کنید.
- برای شیرین کردن چای به، میتوانید از عسل یا شیره انگور نیز استفاده کنید.
- برای تقویت سیستم ایمنی بدن، میتوانید کمی زنجبیل رنده شده به چای به اضافه کنید.
- این چای برای درمان سرفه، گلودرد و مشکلات گوارشی مفید است.
خواص چای به
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- تسکین سرفه و گلودرد
- بهبود هضم
- کاهش التهاب
- آنتی اکسیدان قوی