طرز تهیه چیز کیک نوتلا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک نوتلا ، دسری مجلسی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک نوتلا یک نوع دسر خوشمزه و مجلسی می باشد و از ترکیب یک لایه کره و بیسکویت فشرده شده و مواد دیگری نظیر پنیر خامه ای، نوتلا و پودر ژلاتین درست می شود. اگر شما هم عاشق شکلات و نوتلا هستید حتما طعم و مزه این چیز کیک را امتحان کنید. این چیز کیک در قالب های کمربندی تهیه می شود اما می توان در ظروف تک نفره تهیه و در جشن ها یا تولد ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چیز کیک نوتلا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- بیسکویت پتی پور کاکائویی ۲ بسته
- کره ۱۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- نوتلا ۲۴۰ گرم
- شکر ۱۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
- آب سرد ۱/۲ لیوان
طرز تهیه چیز کیک نوتلا
برای تهیه چیز کیک نوتلا ابتدا بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و خوب میکس می کنیم. می توانید از گوشت کوب نیز استفاده کنید (بیسکویت ها را داخل پلاستیک فریرز ریخته و با گوشت کوب خوب له کنید) سپس کره را ذوب کنید و با بیسکویت کاملا مخلوط کنید.
یک قالب کمربندی را مقداری چرب کنید و مواد کراست (بیسکوئیت و کره) را بریزید و خوب مسنجم کنید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا منسجم شود.
ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت بخار آب گذاشته تا ذارات ژلاتین حل شود سپس ژلاتین را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد.
خامه صبحانه و شکر و پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با تند ترین دور همزن برای چند دقیقه خوب بزنید سپس نوتلا را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم یکدست مخلوط شوند. در انتها ژلاتین را اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی خوب هم بزنید، حالا قالب کمربندی را از یخچال خارج کنید و لایه پنیری را روی آن بریزید و قالب را مجدد برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
سپس قالب را خارج کرده و دور تا دور آن را با چاقو جدا کنید و کمر قالب را باز کنید به دلخواه روی چیز کیک نوتلا را مغز فندوق یا شکلات آب شده تزئین کنید. نوش جان.