طرز تهیه کدوبره
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ به شما طرز تهیه کدوبره ، غذای محلی مازندرانی را آموزش خواهیم داد. در ادامه همراه ما باشید.
کدوبره یک خوراک خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که اصالت آن برای مازندران می باشد. این غذا بسیار سالم و مقوی می باشد زیرا از انواع سبزیجات استفاده شده است و یکی از این سبزیجات کدو می باشد. برای خوشمزه تر شدن این خوراک می توانید روی آن کمی پنیر پارمزان یا پروسس رنده کنید. روی غذا را می توانید با ماست خامه ای تزیین کنید. کدوبره را می توانید به عنوان ناهار، شام یا میان وعده میل کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدوبره در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- سیب زمینی ۱ عدد
- کدو سبز ۳ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- جعفری ساطوری شده ۱ ق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه کدوبره خوشمزه ابتدا داخل یک ماهیتابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با زردچوبه به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز سبک و شیشه ای شود در ادامه سیر را نیز رنده کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا بوی سیر خارج شود.
در ادامه سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی یا مکعبی ریز خرد کنید سپس به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی نمک نیز بزنید و مواد را خوب تفت دهید سپس برای ۵ دقیقه درب تابه را بگذارید تا سیب زمینی ها کمی نرم شوند.
کدو ها را نیز پوست بگیرید و به شکل مکعبی یا حلقه ای ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه نیز بزنید سپس ۱/۴ پیمانه آب ریخته و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کدو سیب زمینی کاملا پخته شود.
در ادامه گوجه فرنگی ها را نگینی ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و مجدد در تابه را بگذارید تا مواد به خوبی پخته و گوجه ها نیز نرم شوند سپس در انتها به تعداد نفرات باید تخم مرغ اضافه کنید.
شما به دو روش می توانید تخم مرغ را بریزید. روش اول تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال هم بزنید سپس به مواد اضافه کنید و مانند املت یا کوکو شود یا اینکه تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها پخته شوند. سپس در انتها کدوبره را داخل ظرف ریخته و با جعفری تزئین کنید. نوش جان