طرز تهیه کلافوتی گیلاس
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کلافوتی گیلاس خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کلافوتی (Clafoutis) یک دسر فرانسوی است که از میوه (معمولاً گیلاس) درون یک خمیر غلیظ شبیه به فلن یا کاسترد تهیه میشود. میوهها در ظرفی چرب شده چیده میشوند و سپس مایه کلافوتی روی آنها ریخته میشود. پس از پخت، روی آن پودر شکر پاشیده و معمولاً گرم سرو میشود، گاهی اوقات همراه با خامه
مواد لازم
گیلاس: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: نصف پیمانه
شیر: یک پیمانه
آرد: ۲٫۵ پیمانه
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره: به مقدار لازم برای چرب کردن ظرف
طرز تهیه
مرحله اول: گیلاسها را بشویید، هسته بگیرید و در ظرفی که برای پخت در فر آماده کردهاید بچینید.
مرحله دوم: تخم مرغها را با شکر، وانیل و نمک مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر و آرد را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: مایه آماده شده را روی گیلاسها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود.
مرحله چهارم: پس از پخت، کلافوتی را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس با پودر قند یا خامه تزیین و سرو کنید.
نکات تکمیلی
۱- میتوانید به جای گیلاس از میوههای دیگر مانند توت فرنگی، هلو یا زردآلو نیز استفاده کنید.
۲- برای غلیظتر شدن مایه کلافوتی میتوانید کمی آرد ذرت یا نشاسته ذرت اضافه کنید.
۳- برای تزیین میتوانید از خامه فرمگرفته، برشهای میوه یا سسهای مختلف استفاده کنید.
۴- در صورت تمایل، میتوانید کمی زعفران به مایه کلافوتی اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.
۵- اگر مایه کلافوتی خیلی غلیظ بود، میتوانید با اضافه کردن کمی شیر یا آب آن را رقیقتر کنید.
طرز تهیه کلافوتی گیلاس،دسر فرانسوی و خوشمزه