طرز تهیه کیک زردآلو
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک زردالو یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافت سبک و اسفنجی دارد و بخاطر وجود زردآلو باعث تقویت دستگاه گوارش،درمان یبوست،جلوگیری از اسیب کبد و کمک به کاهش وزن می کند همچنین به به رفع التهاب های بدن و درمان یبوست موثر است در ادامه با طرز تهیه کیک زردآلو تابستانی همراه باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۴عدد
- ارد سفید۲ونبم پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- شکر ۱ونیم پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- زردآلو ۱۰عدد
- بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- گلاب ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید فر به طور کامل گرم شود. حالا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰دقیقه هم بزنید حتما حین هم زدن چندین بار دورگیری کنید تا کیک بوی زهم نگیرد .
مرحله دوم: وقتی تخم مرغ ها کاملا کرمی رنگ و کش دار و حجیم شدند روغن مایع و شیر را اضافه کنید و در حد چند دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم: حالا گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: توجه کنید هنگام اضافه کردن ارد مواد را به ارامی و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابد و ارد گلوله نشود.
مرحله پنجم: قالب مناسب را چرب کرده یا کاغذ روغنی بگذارید سپس مواد را درون قالب ریخته و چند بار به زمین بکوبید تا حباب های ان خارج شود.
مرحله ششم: زردآلوها را بشویید و هسته ان را جدا کنید و ورقه ای برش بزنید سپس روی کیک بچینید.
مرحله هفتم: قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه قرار دهید و پس از نیم ساعت ان را با خلال چوبی یا چنگال تست کنید و اگر چیزی به چنگال نچسبید یعنی پخته شده است.
مرحله هشتم: پس از پخته شدن اجازه دهید کیک خنک شود و ان را از قالب جدا کنید به دلخواه می توانید با مارمالاد زردآلو ان را تزیین کنید.
نکات تکمیلی
۱- حتما حین اضافه کردن تخم مرغ چندین بار دورگیری با لیسک انجام دهید
۲- می توانید برای از بین بردن بوی تخم مرغ کمی رنده پوست پرتقال به اضافه کنید.
۳- بهتر است نقطه های سفید رنگ روی تخم مرغ را جدا کنید.
۴- برای تزئیین می توانید از مارمالاد زردآلو استفاده کنید.