طرز تهیه کیک لامینگتون
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک لامینگتون استرالیایی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک لامینگتون (lamington cake) یکی از کیک های ساده و در عین حال خوشمزه و خاص است که برای نخستین بار در کشور استرالیا و توسط آشپز مخصوص فرماندار استرالیا، آقای لرد لامینگتون پخته شد. این کیک خوشمزه و خاص نوعی کیک اسفنجی است که می تواند ساده و یا شکلاتی باشد که در آن از نارگیل استفاده می شود. پودر نارگیل چاشنی اصلی این کیک است. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کیک لامینگتون در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- کره نرم شده ۱۹۰ گرم
- شکر ۱ فنجان
- وانیل ۲ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲ و ۱/۳ فنجان
- شیر ۱ فنجان
- شکلات تلخ ۲۲۰ گرم
- خامه پرچرب ۱ فنجان
- پودر نارگیل ۱ فنجان
طرز تهیه کیک لامینگتون
ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و قالب مورد نظر (قالب مربع حدود ۲۰ سانتی) را از قبل چرب می کنیم. سپس آرد را ۳بار الک کرده و کنار بگذارید.
شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم. سپس تخم مرغ ها را همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم.
آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت، کیک لامینگتون را می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود. شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم. نوش جان.