طرز تهیه کیک مرکبات
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کیک مرکبات ، یکی از خوشمزه ترین کیک های بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
کیک ها یکی از بهترین و پرطرفدارترین دسرها برای یک عصرانه دلچسب در تمام دنیا هستند. تنوع پخت کیک ها بسیار زیاد است. نوع خانگی کیک ها اما، بسیار محبوب تر است. یکی از کیک های بسیار خوشمزه که قطعا عاشق طعم آن می شویدف کیک مرکبات است.
کیک مرکبات یک کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم و پرطرفدار بین المللی است. این کیک که عطر پرتقال دارد با ظاهری رنگی از جمله کیک های با رنگ های پاییزی است و بسیار مناسب مهمانی های شماست. در ادامه طرز تهیه کیک مرکبات خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پرتقال یا گریپ فروت ۳ تا ۴ عدد
- آرد چند منظوره ۱ و ½ پیمانه
- شکر قهوه ای ½ پیمانه
- شکر سفید ½ پیمانه
- پودر قند یا شکر دانه ریز ½ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- کره ½ فنجان
- آب ¼ فنجان
- آب پرتقال تازه ۳ قاشق غذاخوری
- رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
- جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- پودر هل ½ قاشق چایخوری
- وانیل ½ قاشق چایخوری
- نمک ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک مرکبات
فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک قالب کیک مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید، طوری که کف آن را بپوشاند و از کناره های قالب بالا برود و کناره های آن را به صورت وارونه تا کنید. سپس روی کاغذ را با کمی روغن چرب کنید.
مرکبات را با پوست به صورت حلقه های باریک برش دهید. سپس با یک چاقوی تیز پوست آنها را از اطراف حلقه ها جدا کنید. انجام این کار باعث می شود حلقه های میوه دست نخورده باقی بمانند و هنگام برش از هم جدا نشود. (می توانید به دلخواه از انواع مرکبات چون پرتقال، لیمو، نارنگی، گریپ فروت و… استفاده کنید).
در قابلمه ای کوچک، پودر قند و آب را با هم مخلوط کرده و حدود ۴۵ ثانیه در مایکروویو یا روی اجاق قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. نیمی از آب شکر را کف قالب کیک آماده شده بریزید، سپس میوه های حلقه ای را روی آن بچینید تا کامل کف قالب را بپوشاند. پس از مرتب شدن، باقیمانده مخلوط آب و شکر را روی مرکبات بریزید و قالب را کنار بگذارید.
حالا در یک کاسه بزرگ، کره و شکر سفید و قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا سبک و پفکی شود. سپس تخم مرغ، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید و مجدد مواد را مخلوط کنید یا یکدست شوند.
در یک کاسه جداگانه مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و ترکیب کنید. سپس مواد خشک را به آرامی به ظرف مواد خیس اضافه کنی و مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و مایه کیکی غلیظ بدست آید.
حالا مایه کیک را روی برش های مرکبات آماده شده در قالب بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک شما بپزد. پس از گذشت ۳۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما به طور کامل پخته است.
کیک مرکبات خوشمزه شما آماده است. قبل از اینکه آن را در ظرف مورد نظر سرو برگردانید، اجازه دهید کاملا خنک شود. سپس آن را برش بزنید و به همراه یک چای تازه سرو کنید.
چند نکته
- می توانید به دلخواه از انواع مرکبات چون پرتقال، پرتقال خونی، لیمو، نارنگی، گریپ فروت و… استفاده کنید.
- برای زیباتر شدن ظاهر کیک، حتی کوچک ترین قسمت های بین حلقه های میوه را نیز با تکه های کوچک میوه پر کنید.
- به دلخواه می توانید این کیک را از وسط برش دهید و بین آن مقداری خامه زده شده استفاده کنید.
- می توانید به دلخواه حلقه های میوه کف قالب را حذف کرده و در آخر برای تزئین کیک از مربای پرتقال یا حلقه های شکری پرتقال استفاده کنید.
- بهتر است خودتان در خانه مربای پرتقال را با کمی شکر تهیه کنید تا شکر کمتری مصرف کنید.
- اگر خودتان در خانه مربای پرتقال درست کردید می توانید مایع آن را روی کیک بمالید و از حلقه های شکری و خوشمزه پرتقال برای تزئین روی کیک استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی قرابیه خوشمزه به روش اصیل تبریزی
- طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی