طرز تهیه کیک پسته و گلاب
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کیک پسته و گلاب ، یکی از خوشمزه ترین کیک های بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
کیک ها یکی از بهترین و پرطرفدارترین دسرها برای یک عصرانه دلچسب در تمام دنیا هستند. تنوع پخت کیک ها بسیار زیاد است. نوع خانگی کیک ها اما، بسیار محبوب تر است. یکی از کیک های بسیار خوشمزه کیک پسته و گلاب است.
کیک پسته و گلاب از جمله کیک هایی می باشد که نه تنها شیک و مجلسی است بلکه طعم و عطری بسیار عالی دارد. این کیک یکی از بهترین انتخاب ها برای عصرانه و مهمانی های شماست. در ادامه طرز تهیه کیک پسته و گلاب خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پسته ریز خرد شده ۱ و ۱/۳ فنجان (۱۵۰ گرم)
- پودر بادام ۱ فنجان (۱۰۰ گرم)
- آرد سمولینا ۱ فنجان (۱۷۰ گرم)
- شکر ۱ و ۱/۲ فنجان (۳۰۰ گرم)
- کره ۱ فنجان (۲۲۷ گرم)
- تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
- بیکینگ پودر ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر هل ۱ قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- پسته خرد شده و گلبرگ های گل رز به مقدار لازم برای تزئین
مواد لازم برای کرم رویه
برای رویه این کیک دو انتخاب دارید؛ می توانید برای روی آن شربت گلاب ساده تهیه کنید و یا اینکه از خامه استفاده کنید و کرم گلاب داشته باشید. انتخاب یکی از این دو به سلیقه شما بستگی دارد.
- مواد لازم برای رویه شربت گلاب، ۱/۲ پیمانه گلاب، ۱/۲ پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر می باشد.
- مواد لازم برای رویه کرم گلاب، ۱ پیمانه خامه غلیظ، ۱/۲ پیمانه پودر قند و ۱ قاشق غذاخوری گلاب می باشد.
طرز تهیه
برای تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. یک قالب پخت حدود ۲۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کناره های آن را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، همه مواد خشک را به جز شکر با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در کاسه ای دیگر با همزن برقی کره و شکر را با هم بزنید تا نرم شوند، اما زیاد هم نزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. گلاب را نیز اضافه کنید.
کاسه را از همزن خارج کرده و مواد خشک (ترکیب آرد سمولینا، پسته خرد شده، پودر بادام، بکینگ پودر، پودر هل و نمک) را طی چند مرحله و کم کم به ظرف حاوی مواد تر اضافه کنید.
مایه کیک را در قالب آماده شده بریزید. قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید، البته کیک را هر چند دقیقه چک کنید زیرا دمای فرها با هم تفاوت دارد. قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود و سپس کیک را برگردانید.
حالا باید رویه کیک را تهیه کنید؛
اگر رویه شربت گلاب را انتخاب کرده اید، در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، گلاب، آب و شکر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید. شربت باید کمی رقیق تر از شربت افرا باشد و وقتی هنوز گرم است آن را روی کیک بریزید.
اگر رویه کرم گلاب را انتخاب کرده اید، خامه غلیظ را در کاسه ای متوسط ریخته و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید تا در حد متوسط فرم بگیرد (نیاز نیست زیاد فرم بگیرد). سپس پودر قند و گلاب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط شوند. دو تا سه قاشق غذاخوری بزرگ از مواد را روی کیک بریزید و با یک کاردک صاف کنید.
در نهایت روی کیک خود پسته خرد شده و گلبرگ گل رز بپاشید و آن را تزئین کنید. این کیک زیبا و خوش عطر و طعم را در کنار یک چای دم کشیده برای عصرانه و یا مهمانان خود سرو کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی قرابیه خوشمزه به روش اصیل تبریزی
- طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی