طرز تهیه دسر مگنولیا

دسر مگنولیا (Magnolia Dessert) از دسرهای مجلسی خوشمزه است که می تونید به صورت تک نفره تهیه و سرو کنید. این دسر را با طعم های مختلفی مانند لیمویی ، پرتقالی ، موزی و … می توانید درست کنید. در ادامه همراه مجله آشپزی تاپ کوکینگ باشید تا با طرز تهیه دسر مگنولیا بیشتر آشنا شوید.طرز تهیه دسر مگنولیا

مواد لازم برای تهیه مگنولیا

  • شیر ۳ پیمانه
  • آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • خامه‏ قنادی ۱ پیمانه
  • تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
  • مغز گردو خردشده ۴ قاشق غذا خوری
  • موز به مقدار لازم
  • بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور ۱ بسته
طرز تهیه دسر مگنولیا
طرز تهیه دسر مگنولیا

طرز تهیه دسر مگنولیا

آرد را الک می کنیم و کمی روی گاز تفت می دهیم. شیر را داخل ظرفی ریخته و کمی روی حرارت گرم می کنیم. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و کامل هم می زنیم. بعد از آن نشاسته را اضافه می کنیم و مواد را کامل مخلوط می کنیم. (حواسمان باشد که مواد گلوله گلوله نشود)

آرد را کم کم به مواد بالا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به حالت فرنی دربیاید و پس از چند جوش زیر آن را خاموش می کنیم.

در ظرفی دیگر زرده تخم مرغ را با وانیل مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم و آن قدر هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس گاز را روشن می کنیم و به مدت یک دقیقه مواد را روی آن هم می زنیم.

خامه را چند دقیقه از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد سپس با همزن آن قدر هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد و بعد به موادی که درست کرده بودیم اضاقه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

بیسکوییت ها را کامل خرد کرده، گردوها را ریز می کنیم و موزها را برش می زنیم. در این قسمت مواد اصلی دسر مگنولیا آماده است. حال باید داخل ظرف های مورد نظر ریخته و تزیین کنیم.

کمی از مواد را داخل ظرف دلخواه میریزیم، سپس یک لایه بیسکوییت روی آن می ریزیم و یک لایه موز و لایه دیگر گردوها را می زیریم، سپس با کمی از مواد روی آن را می پوشانیم. این کار را تکرار کنید تا ظرف پر شود. لایه آخر را با مواد می پوشانیم.

روی آن را با بیسکویت یا شکلات خورد شده، موز یا میوه های فصلی دیگر تزئین کنید و به مدت تقریبا ۷ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

نکته

• می توان به جای موز از توت فرنگی نیز استفاده کرد.

• می توان به جای خرد کردن بیسکوییت ها، آنها را یکی یکی روی مواد گذاشت.

• دسر مگنولیا هر چه زمان بیشتری در یخچال بماند طعم بهتری خواهد داشت.